Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Saturday, June 16, 2012

PANASSS 18SX SAHAJA..!!! JUTAWAN ARAB TABUR DUIT ATAS TUBUH WANITA SEKSI..!!!


Sebagaimana maklum, Pok Nik Ajis selalu kata dia "menyesal" dilahirkan berbangsa Melayu. Dan dari nada kenyataannya itu dan perihal gaya cakapnya, seolah-olah dia teringin untuk dilahirkan berbangsa Arab...

Tapi, benarkah bangsa Arab itu "mulia" dan "sangat terpuji" akhlak dan kelakuannya?

Cuba tengok rakaman Youtube kat atas tu...tengok perangai Pak Arab tu... dan perangai bangsa macam tu yang Pok Nik nak sangat tu..?

Benarlah sabda Rasulullah SAW yang menyatakan bahawa iman dan taqwa itulah yang akan menentukan kemuliaannya di sisi Allah SWT...

Dalam erti kata lain, iman dan taqwa seorang muslim itu bukanlah diukur dari sudut dia ahli parti PAS ataupun UMNO. Tak kira parti mana pun, walau DAP sekali pun, kalau dia beriman dan bertaqwa, maka mulialah dia di sisi Allah SWT.

Tapi, Pok Nik dan para pengikutnya sering mendakwa bahawa jika sertai PAS, maka mereka barulah boleh dikatakan pejuang Islam sebenar di muka bumi ini.

Abis tu...Ikhwanul Muslimin, para ulama muktabar dan semua muslim lain di luar negara yang tak sertai PAS tu semua tak cukup syarat ke Islam mereka tu? Kena jadi ahli PAS macam Aishah dan Bob Lokman dulu baru dikira betul-betul Islam...?

Hadis atau ayat Al-Quran mana yang PAS pakai?

1 comment:

Anonymous said...

PAK ARAB TABUR DUIT PADA POMPUAN....TAPI POK NIK TABUR TAIK PADA UMAT ISLAM.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!