Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, June 16, 2012

PANASSS 18SX..!!! PUAK PAS MEMANG SUKA SANGAT IKLAN-IKLAN MACAM NI..!!!

Aku rasa macam nak ludah ke pompuan dan tukang buat iklan ni...

Sepanjang aku kenal puak-puak PAS dari dulu, depa memang suka iklan-iklan gatal macam ni. Tengok iklan macam ni pun diorang dah boleh "steam" semacammmm jer...

Aku tengok, banyak betul iklan-iklan "ubat kuat", "gatal" dan berkaitan "hubungan suami isteri" kat laman-laman web, blog dan termasuk portal rasmi PAS, Harakahdaily. Kat paper diorang, Harakah edisi cetak pun berlambakkkk...

Aku nak tanya...orang-orang PAS ni kebanyakkannya lebai-lebai kulup belaka. Depa ni nampak je pakai macam tu...tapi nafsu tuuuuuu...heh! Mengalahkan binatang..!

Sorry la kalau korang rasa aku cakap kasar sikit. Tapi tu la sebenarnya yang belaku bila bekas isteri Ketua Dewan Ulama PAS Perlis dulu fail kes cerai dan dakwa suaminya "tibai" dia kow-kow...

Bekas isteri Ketua Dewan Ulama PAS Perlis...sampai kena buat laporan polis pasal "keganasan" dan "kebuasan" nafsu suaminya..!!!

Katanya, time dia datang bulan pun "dibedal"nya. Lampun merah pun "balun" jugak? Dah la gitu, time bulan puasa pun tak mampu nak kawal nafsu..! Heh! 

Kalau macam tu perangai sebenar Ketua Dewan Ulama PAS, bayangkan perangai para pengikutnya...heh! Tu yang suka sangat iklan-iklan gatal macam kat atas tu...kan?! Heh!

5 comments:

Anonymous said...

masalahnya iklan camtu berlambak,terutama kat sjung..lemah tenaga batin ke lelaki melayu sampai begitu banyak ubat kuat?tak heran kes rogol berlambak2..malu kalau anak2 baca iklan macam tu..wwwweeeeekkkk...sungguh memualkan..

Anonymous said...

siapa tak kenal dgn orang2 pas ...kuat bernafsu..kalau pasal seks no 1....tu pasal ada yang kantoi kena tangkap khalwat...lebai2

Anonymous said...

kah...kah...kah..! baru hampa kenal mereka,depa ni segan nak pergi seberang sempadan takut orang kenal/ mungkin mereka pergi dengan ubah perwatakan siapa tahu.ketagehlah nak katakan.jangan marah nanti kena jual.

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Sekadar peringatan bagi yang lupa." Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan" –(Al-Maidah: 8)

Anonymous said...

u guys are so sick

Bila Kak Su Bersuara... Heh!