Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, June 4, 2012

PANASSS 18SX ONLY..!!! WANITA BERONANI SECARA TERBUKA DI TEPI HIGHWAY..!!!

Apa korang buat kalau korang nampak seorang perempuan beronani di tepi highway secara terbuka? Perghhhh...tapi ini real berlaku bebbbb..!!!

Terus terang, aku pun tak tahu apa nak buat selain terus memandu sambil buat-buat tak nampak dan cuba melupakan apa yang aku ternampak tu...heh! Astagfirullahila'azim...

Apa ke jadahnya pompuan Mat Saleh ni? Dah gila tahap gaban ke sampai sanggup beronani kat tepi highway? 

Wanita Beraksi Lucah Sebabkan Lebuhraya Sesak Teruk


Seorang wanita telah ditangkap setelah melakukan aksi ‘beronani’ secara terbuka di Lebuhraya 484, Oncala, Florida awal bulan ini. Selain itu, dia juga cuba untuk menggigit seorang pegawai polis dengan ‘gigitan cinta’.

Ashley Holton, 35 telah menyebabkan kesesakan jalan raya di sepanjang lebuhraya tersebut selama hampir 30 minit apabila ada beberapa pemandu dilaporkan melakukan pusingan-U secara haram semata-mata untuk melihat aksi tersebut buat kali kedua.

Menurut saksi, Holton hanya memakai baju merah dan mengambil keputusan untuk memberhentikan kenderaan bagi mencari ‘kenikmatan’ di hadapan pengguna lebuhraya tersebut.

Selain itu, tindakan pengguna lebuhraya yang membunyikan hon telah membuatkan Holton beraksi dengan lebih ghairah lagi.

Menurut seorang pegawai polis, apabila dia tiba di tempat kejadian, Holton segera menanggalkan bajunya dan menunjukkan pakaian dalam dan buah dadanya.

Memetik laporan Miami New Times, Holton dikatakan cuba untuk mengigit pegawai polis berkenaan dengan ‘gigitan cinta’.

Apabila dibawa ke Penjara County Marion, Holton meneruskan salah lakunya dengan melebarkan kaki serta mendedahkan kemaluannya. Dia mengarahkan pihak polis supaya mencium bahagian tersebut serta tidak mengendahkan arahan lisan dari pihak polis.

Polis percaya Holton berada di bawah pengaruh alkohol dan disabitkan pertuduhan atas kesalahan menunjukkan organ seksual, mengingkari arahan penguatkuasa undang-undang dan berkelakuan tidak senonoh.

Dia dikenakan ikat jamin sebanyak US$16,250. - Mynewshub.my

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!