Monday, June 25, 2012

PANAASSSS 18SX ONLY..!!! JULIA PEREZ ISYTIHAR MASUK PAS...??!!!!

Julia Perez ni pun suka beraksi dalam jamban macam Azmin Ali jugakkk..???!!!
Mak aaiiihhh..!!!Terkejut betul aku bila dapat tahu aktress yang sering mempamerkan buah dada "bombastik" di Indon ni telah "berhijrah" seangkatan dengan Aishah dan Bob Lokman.

Aku nak tanya Julia Perez...bila lagi nak masuk PAS? Kata Aishah, masuk PAS barulah boleh dianggap sebagai pejuang Islam..!!! Heh! Tu dak dengar lagi fatwa "Ostat" Bob Lokman..lagi gerun bebbbb..!!!

Alhamdulillah..aku harap lepas ni kurang la sikit dosa lelaki-lelaki mata keranjang yang suka dok beliak tengok gambar Julia Perez nihhhh...heh!
 Hijab Julia Perez Terbuka Ketika Cium Hajar Aswad

Hijab Julia Perez Terbuka Ketika Cium Hajar Aswad

Sembilan hari selepas berada di Tanah Suci Mekah bagi menunaikan Umrah bersama keluarga, kelibat penyanyi dan pelakon sensasi dari seberang pastinya dinantikan oleh wartawan yang ingin bertanyakan mengenai pengalamannya di sana.

“Setibanya di Mekkah, saya terus menunaikan solat. Sedih sangat dan ini merupakan satu-satunya tempat yang buat saya tidak berhenti menangis,” ujar pelantun ‘Belah Duren’ ini dipetik dari laman Kapanlagi.com.

Tambahnya lagi, sebelum berangkat ke Tanah Suci, Jupe menyimpan hasrat untuk menyentuh Kaabah dan hasratnya tercapai pada hari pertama dia berada di sana.

Walaubagaimanapun, artis sensasi ini punya kisah menarik untuk dikongsi.

“Hari pertama saya bisa menyentuh Kaabah dan dalam hati saya berkata, “Ya Allah, aku sangat beruntung kerana dapat menjejakkan kaki ke sini, lalu saya berniat mahu mencium Hajar Aswad.

“Pada hari ketiga, saya berjaya mencium Hajar Aswad namun ketika mencium batu hitam yang terletak di sebelah tenggara Kaabah itu, hijab saya terbuka gara-gara ditarik oleh seorang wanita. Semuanya terlepas.

“Banyak yang mengharapkan untuk berada betul-betul di hadapan Hajar Aswad seperti saya ketika itu. Orang-orang di belakang saya berebut-rebut untuk mencium Hajar Aswad. Saya nangis dan cuma berdoa agar dosa saya diampuni, doa soal jodoh, rezeki dan sebagainya saya sudah tidak ingat lagi. Tidak dapat menahan tolakan, saya akhirnya berundur, “ cerita pelakon filem ‘Arwah Goyang Karawang ini lagi. - Mynewshub.my

1 comment:

Anonymous said...

BAGUS LA JUPE LPS NI KO X PAYAH NAK LASER2KAN DGN COLI KAU TU DGNPEMAIN2 MALAYSIA NAZMI FAIZ YE!!! SB STATEMENT KO TU LA AKU JD MENYAMPAH DGN KO! BAIK AKU BELI LASER NAK LASERKAN PEMAIN2 INDON PULAK! AKU PAKAI GLOWSTICK LASER!!!! TQ!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!