Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, June 10, 2012

LAWAK PAGI INI...RAHSIA DI SEBALIK CERAMAH-CERAMAH PAS...


Aku rasa, baik orang-orang PAS renung semua gambar dalam poster ni. Dan fikirlah dengan waras, terbuka dan rasional...manalah tahu terbuka hati nak kembali kepada Islam sebenar...

Bukan apa...dah lama dah PAS dok buat amalan ni...kononnya sumbangan jihad fi sabilillah...padahal..itu cara para pemimpin PAS cari makan..heh!

Bukan aku yang kata...para pemimpin PAS yang kata sendiri...depa memang cari makan cara macam tu...sebab tu depa suka buat ceramah...

Tiap-tiap malam buat sampai takdak suara pun takpa..asalkan depa masyukkkk..!!! Heh! Perjuangan Islam? Heh...yang tu depa letak di nombor last sekali...tak caya tanya Mat Sabu...

2 comments:

CITY said...

LEBUHRAYA HUSAM BAU MASAM..KAH...KAH...KAHHH

Anonymous said...

tolong kira ada habuan sikit kah?.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!