Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, June 5, 2012

LAWAK PAGI INI...ANWAR HANYA BERANI DEDAHKAN KABINET DAPUR RUMAHNYA..?


Sejak mula tidur sekatil dengan PAS dan DAP, Anwar tak pernah dedahkan kabinet bayangannya....

Khabarnya, dia nak letak Azmin sebagai TPM...letak sebelah dia cam selalu...tapi dia takut Karpal dan Hadi bengang kat dia dan tak mau tidur sekatil dengan dia dah...

Lagi satu...khabarnya dia dok meroyan depan Kak Wan nak jadi PM... tapi dia takut puak-puak PAS tak setuju...sebab dia tahu puak-puak PAS tu tahu dia "dua alam" dan suka "China dolls"..!!! Heh!

Korang agak...dia berani tak reveal kabinet bayangan dia tu...kabinet dapur dia pun tak berani reveal ke? Heh!

1 comment:

Anonymous said...

nak letak mat sabu sebagai menteri dalam negeri dia bimbang kalau mat sabu dedahkan keburukannya terdahulu. nak letak kapala pusing menjadi menteri kehakiman dia takut kapala pusing akan jatuhkan hukuman kepadanya kerana rasuah, berzina dan lain-lain jenayah. nak letak haji adi jadi timbalan perdana menteri dia takut haji adi akan rampas kuasa dan tubuhkan negara isle cara pas dan menolak plurisme agama dan mengharamkan aktiviti gay dan seks bebas. huh pening ... pening. aku cadangkan dia pegang semua jawatan di atas bersama kroninya dari pkr ... kerana semua yang dalam pkr amat setia kepadanya sehingga melantik sebagai imam yang agung ....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!