Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, June 7, 2012

HARI NI DUKEOFUMNO MOGOK..???!!!


Well hari ni aku sangat busy. Aku pindah masuk ke rumah baru hari ni. Rumah sendiri. Alhamdulillah...baru sekarang aku mampu beli rumah. Tu pun hutang...

Anyway, aku tetap bersyukur kepada Allah SWT di atas izinNya aku dikurniakan pondok buruk ini. Walaupun buruk, insyaAllah akan aku pastikan keluarga aku terpelihara dari panas dan hujan bagi tujuan beribadah kepadaNya selagi bernyawa...

Tapi macam biasa la kan...kalau pindah rumah ni memang busy dan sangat-sangat meletihkan. Jadi, izinkan aku berehat sekejap dari berblog hari ni walaupun aku tahu jari jemari aku tak boleh duduk diam kalau tak menulis...heh!

Doakan aku tenang, bahagia dan sihat bersama keluarga di teratak ini sehingga ke hujung nyawa...See ya guys..!!!

2 comments:

akaknilai said...

Tahniah dari akak! Selamat berpindah ke rumah baru! Segalanya baru dan semangat jugak pasti baru!

Anonymous said...

bro' kalau betul itulah rumah kamu aku sangat tabek kepada kamu. sudah jauh perjalanan hidup kita mencari asal dan kamu telah pun berjumpanya. syukurlah biar sakit dimata tapi tenang dihati. (pada aku tenang dimata dan lebih tenang dihati).

tapi kalau berkemampuan belilah rumah masakini. kan baik kalau dijalinkan yang lama dengan yang baru. walau bagaimana pun aku tak yakin kamu akan mahu berpondok buruk saperti itu. orang zaman modenlah katakan. kalau aku ada kelebihan aku ingin dapatkan pondok saperti itu dimana tersembunyi terlalu banyak seni.

selamat mendudukki rumah baru bro' dan kalau buat do'a selamat, panjangkanlah kepada semua kaum muslimin dan muslimat, yang masih hidup dan yang telah pergi. keselamatan dan keamanan negara jangan dilupa.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!