Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, June 5, 2012

GEMPARRR..!!! VIDEO BUKTIKAN ANWAR "AISKRIM"KAN SHAMSIDAR..??? BETUL..???


Aku sebenarnya tak sure mengenai gambar di atas sama ada ia adalah petikan pegun video "ais krim" yang melibatkan Anwar dan Shamsidar yang dikatakan Nallakaruppan. Video tu ada kat mahkamah sekarang ni...

Tapi, dari sumber-sumber yang dipercayai dan melihat kepada gambar di atas, tak nampak pun macam 'Shamsidar yang meng"aiskrim"kan Anwar'...

Sebaliknya, kelihatan seperti "Anwar yang cuba meng'aiskrim'kan Shamsidar"..!!!

Apakah benar apa yang aku dengar dari sumber-sumber itu? Betul ke fakta tu, Nalla?

Kalau aku ada kat KL dan pegi PC Nalla...dah tentu aku akan tanya dia pasal "siapa ais krim siapa" ni...heh!

1 comment:

kluangman said...

Anwar 'mengecat' shamsidar - sila gunakan ayat yang betul..hehehe

Bila Kak Su Bersuara... Heh!