Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, June 26, 2012

GEMPARRR DARI KEDAHHH..!!! ZULKIFLI YAHYA CUBA GULINGKAN MB KEDAH..???!!!

Pelik jugak apabila melihat Pegawai Media Baru PAS Kedah dan Menteri Besar Kedah seolah-olah "bertikam lidah" dalam memberikan kenyataan mengenai pusat-pusat hiburan yang semakin banyak tumbuh di Kedah.

Pada awalnya, Zulkifli Yahya (yang poyo dan suka menipu tu..) kata..
"Dasar Kerajaan Negeri yang berkaitan dengan pusat hiburan sangat jelas tetapi tidak dihormati. Polisi itu sepatutnya diguna pakai semua Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) tetapi malangnya, tidak. Daripada tinjauan kita, beberapa pusat hiburan baru di daerah Kota Setar diberi lesen tanpa alasan kukuh,".
Tapi kemudiaannya, Azizan Razak pula kata...

"Kita bagi lesen untuk hiburan tetapi di bawah kawalan kerajaan negeri termasuk kawalan keselamatan, tatasusila dan sensitiviti kaum..."
Aku nak tanya, mana satu yang betul ni? Yang sorang tu marah sebab pusat hiburan tu diberi kelulusan. Tapi, Azizan pulak macam tak kisah je dan membenarkan pusat-pusat hiburan tu diberi lesen..!

Aku nak tanya lagi...sapa yang jadi MB sebenarnya? Zulkifli Yahya atau Azizan Razak? Heh!

Tapi yang peliknya, tiba-tiba Zul balun dan menyalahkan KCS. Kononnya kelulusan pusat hiburan tu seolah-olah satu tindakan sabotaj dari KCS terhadap PAS Kedah...

Hallooo brooo.!!! Azizan Razak pun tak kisah dan faham tindakan KCS tu. Yang hang pi menyalak lebih-lebih tu apahal?

Aku dengar Zulkifli Yahya sengaja je balun KCS sebab dia tahu Azizan memang sayangkan KCS berbanding Exco dan pemimpin PAS Kedah yang malas dan tak buat kerja..!

Lagipun, orang PAS satu Kedah dah tahu Zulkifli Yahya ni "orang siapa"....heh! Dah tentu la dia nak jatuhkan Azizan Razak..maklum la...dia nak "boss" dia naik jadi MB lepas nihhh...heh!

Nak tahu Zulkifli Yahya ni "orang siapa"? Heh! Cuba teka...sumber aku pun orang PAS jugak yang bagitahu...heh! Hangpa boleh teka, kan?

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!