Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, June 1, 2012

GEDIKKKK..!!! AKSI GEDIK BUDAK MELAYU BERTUDUNG TAK TAHU MALU..!!!


Korang pernah tengok budak sekolah segedik ni? Gedik betul, kan? Tak malu..!!! Dah la pompuan.. anak sapa la ni...yang sadisnya aksi gedik ni belaku di Malaysia..!!!

Haram jadah sungguh..! Elok ketuk dengan penyapu tu je. Dah la gedik, lepas tu upload kat dalam Youtube. Tak malu ke?

Mak bapak depa suruh pi sekolah ke suruh pi gedik macam tu? Kalau depa ni adik-adik aku...dah lama kena dah nii... 

Apa pulak kata hangpa semua?

7 comments:

Anonymous said...

Kelakar

Anonymous said...

Tu la budak melayu....bodoh!Tlg cari budak ni,ingat perangai molek sgt ke? Habis belajar sok jadi GRO....tak pun jadi jalang.

anti bohmau said...

DUKE,

saja depa ni nak lepaskan tekanan lps belajar tuh! biasala bdk2 pompuan main2 mcm tu, yg bagusnya tak ada campur ngn bdk2 jantan puuuun! cuma silapnya mrk postkan ke youtube!!

ambo bukan sokong tp sekadar nak bgtahu bgla peluang bdk2 ni nak release dia orang punya kapla dari tension belajar..tarak apa2 yg buruk harapnya lps mrk beraksi bodo mcm tu. hrp2 mrk berjaya score dlm exam & BERUBAH MENJADI LEBIH BAIK, cemerlang & dpt masuk U... Insyaallah.(ambo doakan yg terbaik buat mrk)

Anonymous said...

Jenis2 ni le yg akan jadi barua demo jalanan sebab tak ada kerja.

Anonymous said...

dia orang pun kena relax. paksa paksa mereka berpura-pura jadi budak baik mana boleh. mereka ingin jadi sendiri juga.,,

nazri said...

Dorg buat tu sesama dorg ja.yang bangang tu makhluk yg upload video tu.kalau mak ko amik gambar berkemban pun takda hal.tapi kalau upload dlm fb tunjuk smua org,tu barula mangkuk ayun namanya

Anonymous said...

aku tengok dah macam berok gila je diorang ni......serious lawak diorang ni but gedik melampau....tonggeng bontot la pulak kan..........

Bila Kak Su Bersuara... Heh!