Monday, June 25, 2012

EDISI BERDARAH HIDUNG 18SX..!!! SIAPA GADIS YANG AKAN MENGHANGATKAN ALOR SETAR INI..???!!!


Siapakah gadis orang putih yang seksi ini? Mai ramai-ramai ke Aloq Setaq dan hangpa boleh jumpa gadis mat saleh yang pakai baju kecik kaler putih ni..aku tak tau la dia pakai coli ke tidakkk..!!!

Terbaik dari ladang dan dia akan berada di Alor Setar dalam masa terdekattt..!!! Perghhh..!!!Hebat betoi Aloq Setaq. Dalam masa 4 tahun, Azizan boleh bawak dia mai ke Kedah wooo..!!! Heh!

Nama manja gadis ni ialah Liz Candy. Kalau nak tahu nama sebenarnya, hangpa kena jumpa dia sendiri kat Aloq Setaq. 

Camana nak jumpa? Senang! Hangpa kena masuk pusat hiburan VIEW NIGHT, lokasinya dekat dengan TESCO Mergong...Heh! Senang, kan?

Sekarang ni macam-macam boleh dapat kat Aloq Setaq. Sejak PAS memerintah...Aloq Setaq jadi makin "Islamik" wehhh..!!! Alaaa..lagi pun Azizan kan kata kena buat "kerja cara Islam"...

Tapi, ada cerita di sebalik pusat hiburan dan gadis ni...

Dengar kata, Phahrolrazi saja je luluskan pusat hiburan ni untuk "kena"kan Azizan Razak. Lagi pun, Phahrolrazi dikatakan Exco yang diberi kuasa untuk luluskan premis hiburan...heh! 

Betoi ke Phahrolrazi? Bukan apa...orang PAS sendiri jugak yang bagi tau...heh! Nampaknya Phahrolrazi makin hebat nak pedajal Azizan Razak...heh! Apa kata Azizan pulak?

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!