Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, May 16, 2012

VIDEO TERPANAS DARI KEDAH..!!! ORANG KEDAH MESTI TONTON..!!!


Tu diiaaaaa..!!! RM80 juta tuan-tuan..!!! Kata Amiruddin...

Tapi dia tak bagi tau dari mana dia dapat RM80 juta tu...dia cuma sebut dari sumber balak saja!

Nak tau macamana dia dapat lonjak banyak tu? Tu..pergi tengok kat Hutan Simpan Tasik Pedu...Tengok kat Hutan Simpan Gunung Nias...!!!

Depa tarah balak sampai licin..!!! Botakkk! Habis rosak ekosistem...Lata Chelak kat Baling tu tercemar..!!! Pelancongan dan tarikan kat situ mati terus...haiwan liar tak lama lagi akan masuk ke rumah orang-orang kampung sebab habitat depa terganggu...

Paling best, semua lesen dan kontrak balak tu diberikan pada "cha ya nun alif". C.I.N.A! Apa yang kaum bumiputera dapat? Tarakkkkk...kosong! Habuk pun tarakkkk...

Dulu BN tebang balak jugak..tapi tak la melampau sampai botak.. Alam semulajadi kena jaga jugak broooo...apa raaaa..!!!

Sapa punya kerja? Kena tanya Azizan dan Amiruddin..! Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!