Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, May 17, 2012

SERIUS 18SX SAHAJA..!!! ARTIS BETULKAN BUAH DADA DEPAN ORANG RAMAI..!!! BURUK PERANGAI..!!!

Tu diaaa...!! Punya tak malu betul artis ni..!!! Sanggup dia betulkan buah dadanya dikhalayak ramai..? Tak malu betul..!!! Err...salah parking ke..???

Aku harap artis kat Malaysia ni..terutama yang Islam tu...kalau "salah parking" tu jangan la buat perangai tak senonoh ni..kalau ye pun, pergi la ke toilet..!!! Cheh! Hampeh betul..!!!

Kim Betulkan Payudara Di Khalayak Umum

Tak bagi peluang. Artis barat memang daring dan berani. Kim Kardashian adalah satu nama yang sangat terkenal.

Bukan sahaja rupa paras yang menarik, namun juga tubuh yang sama hebatnya menjadikan setiap langkahnya menarik minat banyak pihak.

Lebih banyak gambar di x-lupa.com.



No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!