Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, May 23, 2012

PLEASEEEE..!!! TOLONGLAH "JANGAN" MUSNAHKAN PAS PIS PUSSSS..!!!

 pas setan

Baru-baru ini, bekas Menteri Penerangan Malaysia, Tan Sri Zainuddin Maidin atau lebih dikenali sebagai Zam telah menggesa agar PAS dilumpuhkan dan dimusnahkan dari dunia politik di negara ini.

Kenyataan itu sudah tentu akan dipandang sinis oleh para pemimpin PAS yang hidup mati mereka dihambakan kepada parti politik itu.

Namun, saya ada pandangan peribadi saya yang tersendiri untuk mengulas mengenai kenyataan Tan Sri Zam itu.

Sebenarnya, saya tidak bersetuju dengan kenyataan Tan Sri Zam itu untuk melumpuhkan dan memusnahkan PAS dari landskap politik negara ini. Kewujudan PAS amat-amat diperlukan di negara ini.

Pada saya, PAS perlu terus hidup di negara ini kerana parti itu adalah model paling penting untuk ditunjukkan kepada rakyat sebagai contoh parti yang mempergunakan “Islam” sebagai modal politik dan meraih sokongan.

PAS juga perlu wujud di negara ini sebagai simbol parti yang mencemar nama baik Islam dengan fatwa-fatwa karut marut dan kenyataan-kenyataan para pemimpinnya yang bertentangan dari ajaran Islam sebenar.

Bayangkan, jika PAS tidak wujud lagi..siapakah yang akan berani mengeluarkan fatwa karut dan memperjuangkan Syiah secara halus di Malaysia?

Lagipun, PAS merupakan satu-satunya parti politik yang mampu menjamin tiket ke syurga kepada para penyokong, ahli dan para pengundinya.

Bayangkan jika tidak ada PAS, siapakah yang akan menjamin dan memberikan tiket ke syurga kepada umat Islam?

PAS begitu penting sekali untuk menjamin umat Islam di negara ini dijamin syurga. Tanpa PAS, dikhuariti para penyokong parti itu yang sanggup tidur di atas jalan, memaki hamun, selak kain dan mencarut akan kehilangan “tiket” tersebut! Zam boleh kasi “tiket”?

Selain itu, PAS sememangnya diperlukan sebagai model terbaik untuk dijadikan contoh parti yang memecah belahlah umat Islam di negara ini.

Sebenarnya, jika PAS dimusnahkan dan seluruh umat Islam di negara ini bersatu menyertai UMNO, maka Karpal Singh, Lim Kit Siang dan Anwar Ibrahim (Melayu murtad!) pastinya akan marah kerana mereka tak dapat cari makan…

Untuk memastikan salah seorang dari kafir harbi atau agen Yahudi itu menjadi Perdana Menteri, maka PAS perlu ada bagi mengelak umat Islam di negara ini bersatu. Lagipun, mereka yang berkiblatkan “syaitan” itu memang suka kalau umat Islam berpecah…

Sehubungan itu, saya merayu kepada veteran UMNO, Tan Sri Zainudin Maidin, agar tidak menarik balik gesaannya itu.

Tanpa PAS di negara ini, mustahil untuk “syaitan-syaitan” itu bermaharajalela di negara ini. Lagipun, PAS rela diri mereka diperkuda dan diliwat oleh “syaitan-syaitan” itu. Walau penyokong mereka lari meninggalkan parti pun sekali, PAS rela dikeldaikan “syaitan”…

Sumber: Klik sini

1 comment:

Anonymous said...

Kalau nak tahu seseorang itu kaki sapu, kaki kroni dan kaki seleweng dan bla... lihat sahajalah kehidupan orang itu, anak-anaknya, isterinya dan harta yang dia ada.. :-)

Bila Kak Su Bersuara... Heh!