Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, May 4, 2012

PANASSSS..!!! VIDEO PALING HANGAT BULAN INI...!!!! TENGOK CEPATTT..!!!


Hanya dengan video ini saja, PDRM telah menafikan segala usaha Malaysiakini, Malaysian Insider, Malaysia Today, TV PAS, TV Selangor, Harakahdaily, dan semua pemimpin-pemimpin Pakatan Haram yang cuba memburuk-burukkan imej mereka.

Aku percaya, rakyat kali ini bijak untuk menghakimi tentang siapa yang dizalimi dan siapa yang sepatutnya diterajang setengah mati...

Hasil tinjauan beberapa pihak yang dibuat terhadap golongan atas pagar, aku percaya tindakan PDRM menangani Bershit kali ini mendapat sokongan dan pujian majoriti rakyat negara ini.

Aku tertanya-tanya, berani ke Bershit buat himpunan 4.0 lagi lepas ni. Kalau nak buat, buatlah. Suka jugak aku tengok rakyat marah kat puak-puak Pakatan Haram ni...heh!

P/s: teringat aku tentang sorang pakcik yang tumbuk meja kat kedai kopi sampai pecah sebab marah kat puak-puak Bershit ni...hahahahahahahaaa..!!! Macam-macam...heh!

1 comment:

Servant of God said...

Start2 video aku tgk kereta polis tu kena baling, terus terdetik aku sebut, "Anjing betul yang buat tuh."

Ada harapan nak sedar diri tak beruk2 tuh?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!