Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, May 9, 2012

PANASSSS..!!! LAGI HINTS MENGENAI RAHSIA NURUL IZZAH BAKAL TERSINGKAP..!!!

Melihat kepada sikap dan tabiat bapanya, tidak mustahil Nurul Izzah juga mempunyai hidup "dua alam" begini, kan? Siang jadi Ahli Parlimen, malam jadi..? Tak mustahil memandangkan genetiknya adalah dari Anwar Berahim...

Menurut beberapa sumber yang dipercayai, life style Nurul Izzah ketika bergelar mahasiswi di UNITEN dulu tidaklah "sesuci" yang digambarkan sekarang ni...

Aku dapat tahu mengenai sesuatu tentang Nurul Izzah baru-baru ini. Tapi aku belum yakin dengan maklumat tersebut. Sesuatu yang agak memalukan akan melanda Nurul Izzah nanti...itu pasti...

Mungkin ramai yang mencebik mulut memandang serong pada maklumat ini. Malah sudah pasti ia akan dikatakan fitnah jahat, jijik, terdesak dan sebagainya. Tapi..kalau perkara tu betul-betul macamana?

Aku harap semua ni tak benar. Sebab Nurul Izzah tu pun orang Islam jugak buat masa ni. Aku sebagai saudara seIslamnya mengharapkan agar perkara ni tak benar. Tapi kalau benar, dia tak perlu mengaku dan berundurlah dari politik atau dia akan dipaksa berundur...

Di akhir zaman ni, perkara benar dikatakan fitnah dan perkara fitnah pula dikatakan betul. Dan aku harap zaman mahasiswi Nurul Izzah tak seperti kisah di bawah ni...

 Siang Bomba, Malam Pelacur

Siang Bomba, Malam Pelacur

LONDON – Kisah seorang anggota bomba yang menjalani kehidupan rahsia selaku pelacur dengan pendapatan 1,300 (RM6,500) semalam, dibongkar sebuah akhbar tabloid.

The Sun yang diterbitkan di London, semalam melaporkan, Emma Carr, 38, menjaja tubuhnya menerusi Internet dengan menggunakan nama samaran, Jade.

Pengurus kru Pasukan Bomba London itu, mengenakan bayaran RM1,500 sejam untuk mengunjungi pelanggan di rumah atau kamar hotel atau RM1,250 sejam untuk menghiburkan mereka di kediamannya.

Dia juga menawarkan khidmat sesi ‘senja hingga pagi’ dengan bayaran RM6,500.
Menurut akhbar itu, gambar seksi Emma tersiar di satu laman web.

Pada siang hari, Emma menguruskan kakitangan 999 di Balai Bomba Euston di tengah London, menyelia pasukan kecemasan.

Kegiatannya terbongkar selepas menawarkan seks selama sejam kepada seorang wartawan penyiasatan The Sun di sebuah hotel di tengah London.

Menceritakan mengenai dua kehidupan berbezanya, Emma berkata, drama televisyen mengenai seorang pelacur, Secret Diary of a Call Girl yang dibintangi oleh Billie Piper adalah tepat sekali.


Dia mengaku mempunyai pekerjaan sepenuh masa dalam sektor kerajaan dan menegaskan dia terbabit dalam pelacuran kerana gaji yang rendah.

Wanita yang berasal dari London Timur itu, dipercayai sudah tujuh tahun menjadi anggota bomba berkata: “Wang itu membantu saya. Saya boleh melancong. Sebagai anggota bomba, gaji saya tidak besar. Saya mahu menjalani hidup lebih bergaya.

“Saya kini tidak perlu berhutang. Saya merasa selamat dan amat berhati-hati. Saya bekerja sehari seminggu dan pada malam tertentu. Menurutnya, ibu bapanya ‘membuangnya’ selepas mengetahui kehidupan rahsianya. - Mynewshub.my

1 comment:

Anonymous said...

Omputih ni pelik. Klu hidup mcm suami isteri tanpa kahwin tak pe, beranak anak luar nikah pun tak pe, one night stand pun tak pe, pakai baju menjolok mata pun tak pe. Tapi bila tidur dgn org dan kenakan bayaran, tak boleh.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!