Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, May 20, 2012

PANASSS..!!! CAR WASH TAWARKAN GADIS SEPARUH BOGEL BASUH KERETA DI SELANGOR...???!!!


Tu diaaaa..!!! Industri ni bakal diperkenalkan oleh Khalid Ibrahim dan Khalid Samad di Selangor sekiranya Pakatan Haram kekal di Selangor lepas PRU ini.

Dan ia dijangka akan merebak dengan pantas ke Kedah dan Penang pulak selepas itu jika BN tewas lagi di kedua negeri itu...

Puak-puak PAS mesti beratus panjang punya kat carwash ni... silap-silap yang takde kereta pun sanggup pinjam kereta kawan nak bawak pegi basuh kat sini..! Heh! Macam haram betul Pakatan Haram..!!!

Wanita Berbikini Basuh Kereta Mewah

Untuk hari pembukaan baru-baru ini, sebuah garaj kereta di Shanghai telah menawarkan perkhidmatan membasuh kereta yang dilakukan oleh wanita-wanita yang berbikini dan berkasut tumit tinggi.

Banyak kereta mewah telah mengunjungi garaj itu yang terletak di sepanjang Xietu Road untuk mendapatkan perkhidmatan istimewa itu.

Gambar-gambar seksi membasuh kereta itu tersebar di forum dan laman internet sehingga ia menjadi perbincangan hangat. Ada yang bertanyakan jika jenis kenderaan lain dan kereta bukan mewah boleh dihantar ke situ.

Seorang warga internet telah mempersoalkan apakah perbezaan perkhidmatan membasuh kerata oleh wanita berbikini dengan pelacuran. Seorang lagi warga internet memberi komen di NetEase, berkata dalam bahasa Cina: “Brothers, tunjukkanlah sedikit integriti”. - - Mynewshub.my

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!