Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, May 22, 2012

PANASSS..!!! "ANAK IKAN" TERBARU ANWAR BAKAL DIDEDAHKAN...!!!


DAKWAAN Kelab Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI) yang mendedahkan tentang seorang bekas pelajar institusi pengajian tinggi yang diminta Anwar menghantar sekeping gambar “luar biasa tidak berpakaian” kepadanya agak mencetus kejutan kepada rakyat Malaysia.

Meskipun begitu, bagi mereka-mereka yang mengenali dan mengikuti perkembangan “luar dan dalam” Ketua Pembangkang itu, pendedahan tersebut bukanlah sesuatu yang mengejutkan bagi mereka.

Semalam, Ahli Majlis Syura TIBAI, Abdul Ghani Haron mendedahkan ‘rahsia’ Anwar itu kepada akhbar Mingguan Malaysia dan berani bersumpah bahawa Anwar sudah lama cuba “memikat” anak muda itu sejak tahun lalu sehingga kini.

Menurut Abdul Ghani, dia tahu siapa anak muda itu, pelajar jurusan apa, belajar di universiti yang mana, dan anak siapakah gerangannya.

Justeru itu, TIBAI menggesa agar Anwar menjawab dakwaan mereka itu atau segala rahsia tersebut akan dibongkarkan ke pengetahuan umum.

Sebenarnya, kisah Anwar yang tertarik dengan tabiat seksual di luar tabii ini sememangnya bukan lagi menjadi rahsia.

Cuma, hanya para mereka yang taksub dan mudah tertipu dengan cakap-cakap Anwar saja yang tidak percaya.

Menurut sumber yang diyakini, Anwar sebenarnya sudah mula terjebak dengan aktiviti seks sama jenis sejak dia di Maktab Melayu Kuala Kangsar (MCKK) lagi.

Fakta itu bukan lagi menjadi rahsia apabila para senior dan junior Anwar sendiri yang mendedahkan kebenaran itu.

Seterusnya, hobi Anwar itu diteruskan lagi ketika dia belajar di Universiti Malaya meskipun ketika itu dia begitu sibuk dengan aktiviti-aktiviti menganjurkan demonstrasi pelajar.

Mungkin juga dia cuba mengambil kesempatan “meraba” rakan demonstran lain ketika itu untuk melampiaskan nafsunya.

Kemudian, ketika mantan Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad mahu menarik Anwar masuk menyertai UMNO, beliau telah dinasihatkan oleh Allahyarham Sulaiman Palestine yang berpangkat bapa saudara kepada Anwar telah menasihatkan agar Tun Dr. Mahathir membatalkan hasratnya itu.

Menurut Allahyarham, Anwar bukanlah seorang yang “baik”.

Namun Tun Dr. Mahathir yang juga ketika itu turut ditipu dengan lakonan Anwar tetap meneruskan niatnya mengambil Anwar masuk menyertai UMNO dan diasuhnya sebagai ahli politik.

Menurut sumber lagi, kehidupan songsang Anwar sebenarnya sudah mula dikesan sejak di zaman Tun Hanif Omar berjawatan Ketua Polis Negara lagi.

Khabarnya, Tun Hanif Omar beberapa kali menemui Tun M dan melaporkan aktiviti songsang Anwar itu.

Namun sebagai “ayam tambatan” Tun M ketika itu, dakwaan berbukti yang dikemukakan oleh Tun Hanif Omar itu tidak dipandang dan Tun M mengandaikan tuduhan itu sebagai satu usaha menjatuhkan Anwar oleh musuh-musuh politik dalaman UMNO.

Namun, setelah beberapa tahun berselang, ketua-ketua polis negara pun silih berganti, akhirnya Tun M mengakui kebenaran tersebut bila berhadapan dengan kes liwat yang berjaya menyeret Anwar ke muka pengadilan.

Azizan, Sukma dan Dr. Munaweer adalah antara nama yang popular ketika itu dan akhirnya mahkamah mengesahkan Anwar terlibat dalam aktiviti meliwat.

Itu pengesahan dari sudut perundangan, tapi aktiviti Anwar telah lama diamalkan sejak di bangku sekolah lagi…

Sejak itu, Anwar memang terkenal sebagai peliwat di kalangan seluruh rakyat Malaysia.
Dan tabiatnya itu tidak dapat ditinggalkan walaupun terpaksa merengkok di dalam penjara selama beberapa tahun.

Keluar saja dari penjara, aktiviti luar tabiinya kembali ganas. Bukan sekadar isteri dan lelaki-lelaki jambu, Anwar lebih dikenali sebagai “bintang porno” apabila sebuah rakaman video seks yang disahkan 99% dirinya didedahkan.

Video tersebut membuktikan bahawa Anwar bukan gay. Tetapi biseksual, maqam yang lebih tinggi dari gay yang pernah disandangnya sebelum ini.

Dan kini,  meskipun “terselamat” buat sementara dari bayangan air maninya yang diperoleh dari dalam dubur Saiful Bukhari, Anwar berdepan pula dengan pendedahan TIBAI.

Meskipun tidak bervisual, dipercayai bahawa TIBAI punya bukti untuk ‘melondehkan” Anwar…

Persoalannya, meskipun Anwar dikaitkan, dipaparkan rakaman videonya, tertinggal jam tangan OMEGA selepas “sedap” beraksi dan pelbagai cerita mengenai tabiat seksnya, Ketua Pembangkang itu tetap buat “muka tebal” dan terus berceramah tanpa rasa malu.

Puak-puak penyokongnya yakin dengan jawapan standard Anwar bahawa dia difitnah UMNO dan “teori konspirasi”nya.

Kita faham dengan kedangkalan dan kerendahan IQ mereka untuk terus mempercayai Anwar.
Yang saya musykilkan, tidak adakah sekelumit perasaan malu pada Anwar bila rahsia-rahsianya terbongkar? Wan Azizah dan Nurul Izzah tidak marahkah dengan rahsia Anwar yang menjadi “open secret” itu?

Saya tertanya-tanya, apa jenis manusialah yang bernama Anwar Ibrahim ini? Manusia macam ini pun ada jugakah dalam dunia ini? Dan mengapa pula dia lahir di Malaysia? Malang sungguh rakyat dan negara ini, kan?

Sumber: Perak Today

1 comment:

Anonymous said...

Kalau dia sorang yang malang, aku tak kisah. Kalau lah rakyat pun turut menjadi malang angkara dia, maka mala petaka lah yang akan menimpa kepada negara.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!