Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, May 31, 2012

PANASSS 18SX..!!! POM POM GIRL TERLONDEH NAMPAK BUAH DADA DI STADIUM SINGAPURA..!!!

3 video dah di delete..yang ni je yang masih "selamat"..

Singapura memang memalukan! Panas betul rakaman video "pom-pom girls" diorang yang menari tak hengat sampai terlondeh menampakkan buah dadanya. Secara live pulak tuuu..!!!

Empat video dah di upload kat Youtube pasal insiden ni. Tapi, 3 video tu dah di delete dan di flag. Tinggal satu video ni je yang ada. Tu pun di blur kan...


Heh! Mana Pok Nik? Ni ke negara "best friend" yang dia kata bagus sangat tu? Heh! Macam harammm..!!!

Tu laaaa...lain kali bangga lagi berkawan dengan setan kafir harbi...kan nama mu sendiri dah tercemar sekali...dengan Tan Sri Harussani taknak pulak dia salam cam tu..! Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!