Iklan Berbayar

Portal Berita Kedah

Bila Kak Su Bersuara... Heh!

Saturday, May 26, 2012

PANASSS 18SX..!!! GADIS RAKAM VIDEO TUNJUK NENEN CUP C PADA BOYFRIEND..!!!


Perghhhh..!!! Nak buktikan nenen dia lebih besar, amoi ni sanggup rakam video tunjuk "nenen" pada boyfriend dia...! Siap bangga lagi sebab berjaya besarkan nenen sampai saiz cup C..!!! Heh!

Apa la punya samdol amoi ni..! Besarkan nenen pun nak rakam dan tunjuk kat boyfriend dia..! Heh! Sekali..boyfriend dia dah uploadkan video tu kat public...heh! Kan dah kena...!!! Muahahahaa...

Lain kali...jangan la buat tindakan bodoh macam tu. Nasib baik tak bukak tunjuk nenen sampai habis..kalau tidakkk...dah tentu dah malu besar...satu dunia tengok nenen dia...muahahahahaa..!!!

6 comments:

Anonymous said...

aku tgk ni dah lame rasenye..tp cerita disebalik time tu.. bf die break ngn die sebab nenen die kecik.. sebab tu die buat video ni lepas die dah dpt besarkan..

Anonymous said...

takder translation ke?? huhuhuhhu

Anonymous said...

Cerita dia memang macam anon atas tulis tapi itu semua skrip untuk iklan ubat besarkan nenen.Tak nampak amoi tu tunjukkan botol ubat sampai 2 kali.Iklan je tu..

Anonymous said...

Mamposssssssss

Anonymous said...

nenen..nenen..nenen..!! we wnt nenen!!

tuah orang cina, melayu, india said...

haram doeeeee, iktibar