Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, May 29, 2012

PANASSS 18SX..!!! ARTIS CINA MALAYSIA SEPARA BOGEL..!!! WAJIB BAN ARTIS NIHH..!!!

Jika sebelum ini Zarina Anjoulie mencetuskan kontroversi apabila tampil seksi dalam majalah FHM Indonesia, kini nama pengacara dan pelakon Julie Woon menjadi bualan hangat di beberapa forum hiburan tempatan apabila gambar aksi beraninya menjadi penghias majalah.

Beberapa keping foto telah dirakamkan menunjukkan Julie Woon tampil seksi di sisi seorang model lelaki.

Dalam majalah Men’s Health keluaran Februari 2012, wanita berusia 27 tahun ini mempamerkan gaya separuh bogel dengan hanya memakai pakaian dalam dan beraksi ghairah di samping seorang model lelaki.

Walaupun bukan berbangsa Melayu dan sememangnya terkenal dengan penampilan seksi sebelum ini, namun namanya cukup sinonim di kalangan komuniti Melayu kerana pernah muncul dalam drama bersiri “Blogger Boy” di samping Qi yang merupakan bekas teman lelakinya ketika itu. - Mynewshub.my




 


2 comments:

Malaysia for all said...

lantaklah gadis non-muslim nak pakai camne ape pun, yg korang sibuk sgt nk menghukum org lain pesal? bknnya die kacau ko pun... sedangkan yg banyak porak perandakan rumah tangga org pun gadis2 bertudung tutup aurat...... haishhh please don't judge a book by its cover, okay?

Shini said...

Aku sokong Malaysia for all. Dia bukan orang melayu lantak dia lah. Jaga rumah sendiri dulu dari nak mengutuk orang lain. Orang melayu pun, bertudung litup pun bukan baik pun, pakai tudung untuk fesyen jer. Bukan pakai sebab percaya agama. Kalau nak ban orang, ban lah polis yang dok sibuk mengikut jabatan agama islam mengacau orang dalam rumah sendiri sedangkan perompak, perogol, peragut depan mata dia buat tak tahu.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!