Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, May 30, 2012

PANASSS 18SX..!!! ANWAR SANGGUP BAYAR ZHANG ZIYI UNTUK SEX..???!!!


Aku rasa, Amwar Ibrahim takde masalah nak bayar artis terkenal Hong Kong ni dengan bayaran lumayan memandangkan dia memang gemarkan "China Doll".

Kalau Zhang Ziyi boleh "jual" pada Bo Xilai, tak mustahil kalau dia juga boleh "jual" pada Anwar, kan?

Jadi, pada Kak Wan dan Nurul Izzah...harap pantau pergerakan Anwar tu. Nampak dah gatal semacam dah tu. Silap-silap nanti dia suruh Azmin contact Zhang Ziyi pulaaaakkk..!!! Heh!


Pelakon Terkenal China, Zhang Ziyi Dibayar RM347 Juta Untuk Seks!

Media China hari ini kecoh dengan pendedahan skandal seks bekas pegawai tertinggi kerajaan mereka, Bo Xilai yang kini didakwa membayar sejumlah wang untuk hubungan seks bersama aktress & selebriti terkenal Zhang Ziyi.

Bo Xilai di’katakan membayar sebanyak RM2.9 juta kepada aktress tersebut untuk hubungan seks buat pertama kali sekitar tahun 2007 setelah mereka dikenalkan oleh rakan.

Rakan Bo Xilai yang sama, Xu Ming di’katakan menawarkan RM4.9 juta untuk Zhang Ziyi kembali ke ranjang bersama bekas pegawai kerajaan China itu.

Laporan juga menyebut yang pelakon wanita berusia 33 tahun itu telah tidur bersama Bo Xilai sekurang kurang’nya 10 kali di’antara tahun 2007 dan 2011 di Beijing, China.

Media China turut melaporkan yang kegiatan pelacuran Zhang Ziyi bukan sahaja melibatkan Bo Xilai malah beberapa lagi orang kaya & ternama China yang sehingga ke hari ini mencecah angka RM347 juta nilai keseluruhan aktiviti beliau selama ini. (via Asia One News)

Berita skandal ini di’katakan menjadi sebab utama kenapa Zhang Ziyi tidak hadir ke Festival Filem Cannes 2012 sedangkan filem terbaru beliau Dangerous Liaisons di’tayangkan buat pertama kali di sana. (petikan dari Rotikaya.com)

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!