Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, May 2, 2012

PANASSS 18SG..!!! BUKTI POLIS PECAHKAN KEPALA PENYOKONG BERSHIT 3.0 TERSEBARRR..!!!

Adoi laaaa....ni yang aku tak berkenan ni..!!! Kenapa polis belasah orang sampai pecah kepala ni...??? Tak patut betul..!!!

Ehh..! Silap ke? Kali ni polis yang kena belasah ke? Apa? Polis yang kena pukul sampai pecah kepala? Takpe...polis ni takde anak bini nak sara. Kalau dia ada anak bini nak sara pun, semua family dia suka peserta Bershit hentak kepala dia sampai bocor macam tu...sampai mati pun diorang tak kisah, kot?

Aku terbayang, kalau hangpa jadi anak abang polis yang koyak kepala dipukul peserta Bershit, apa hangpa rasa?

Kalau bapa korang sendiri kena hentak sampai berdarah macam tu apa yang hangpa rasa? Kalau hangpa peserta Bershit 3.0 sekali pun dan bapa hangpa polis dan kena belasah macam tu, hangpa suka kot nooo..???

Ada sesiapa yang teringin nak hentak kepala bapak Anwar atau kepala bapak Ambiga sampai bocor berdarah macam tu. Aku nak jugak tengok reaksi depa. Tapi malangnya Pakcik Ibrahim dah meninggal. Aku tak sure bapak Ambiga hidup lagi ke tidak...korang tahu?

1 comment:

Anonymous said...

hentak le kepala bapak Nurul Izzah....tak pun kepala bapak wan jijah....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!