Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, May 6, 2012

GEMPARRRR..!!! GAMBAR PANAS NORA DANISH JADI "BAHAN" JANTAN MIANG..???!!!

Adehhhh..! Aku tak faham kenapa janda panas macam Nora Danish ni nak bergambar macam ni. Tak malu ke kat anak dia? Kalau ye pun tak malu pada anak, malu la kat Allah...

Lagipun, dia lepas tu ke tanah suci Makkah. Harap dia bertaubat la kat sana. Dia sepatutnya tunjuk contoh yang baik pada anak dan peminat. Adehhh laaaa...

Lagi satu, yang majalah ni pun dok ambil gambar macam ni kenapa? Nak eksploitasi tubuh Nora Danish ke? Kalau ye pun, tak sesuai laaaa....Nora Danish ni beragama Islam...respek la sikit!

Toksah la seksi-seksi...nanti susah nak masuk syurga. Harap Nora berubah la nooooo....
Terkejut apabila melihat gambar seksi aktres popular Nora Danish dalam ruangan majalah GLAM edisi Mei 2012, kerana baru-baru ini kita baru sahaja dikhabarkan Nora telah berangkat ke tanah suci Mekah untuk menunaikan Umrah, dan telah memuat naik gambarnya bertudung ketika di sana.

Menurut beberapa blog hiburan tempatan, photoshoot ini dijalankan sebelum Nora berangkat ke tanah suci.

Dalam ruangan tersebut, Nora yang digelar sebagai ‘hot mama’ membicarakan tentang lelaki pilihannya kelak.

Dalam ruangan tersebut juga Nora menjelaskan bahawa dia akan lebih mementingkan kerjaya dan keluarga.

3 comments:

mdSn said...

Got 2 pictures above n I don't think both pics are nora's pics..the 1st pic doesn't looks like nora at all n the 2nd pic is superimposed one..

Anonymous said...

Kalau ye pun nak posing buat la sopan slikit ... lebih2 lagi awak tu baru buat umrah & kata jadi duta travel agensi ... status miss J tu nampak murah dgn aksi begini... Ingat terliur ke org nengok! Saya dulu peminat awk tapi skrg tak lagi begitu juga Neelofa yg semakin seksi tak kena tmpt... Kita org Islam jgn lupa tu....

Anonymous said...

Nie bukan dia laaa...check forum cari.com...dah confirm nie fake..

Bila Kak Su Bersuara... Heh!