Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, May 1, 2012

GEMPARRR..!!! LELAKI CINA BERSHIT SERANG DAN MALUKAN ANWAR DEPAN PULUHAN WARTAWAN..!!!!

Kah! Kah! Kah!!!! Anwar dimalukan depan puluhan wartawan yang sebelum itu menggasaknya dengan pelbagai soalan maut! Muahahahaha...nak tahu siapa yang malukan Anwar?

Orang yang malukan Anwar tu ialah seorang lelaki Cina, Benjy Lim, yang merupaka seorang peserta Bershit 3.0! Dia blame Anwar kerana memperjudikan keselamatan dan gagal kawal emosi para demonstran Bershit untuk berhimpun secara aman...

Yang paling best, Anwar terpaksa tolak lelaki Cina tu ketepi dan tak mahu jawab soalan yang dikemukakan dengan menggunakan alasan bahawa lelaki Cina itu bukan media...

Cuba korang tengok perangai Anwar. Orang Cina yang sokong dia pun dia tak bela. Malah dia ketepikan pulakkkk..! Macam ni ke sikap "Orang Cina Anak Saya" yang Anwar dok sebut sebelum ni? Ni bukan anak tiri atau anak angkat, anak pungut pun belum tahu lagi woooo..!!! Heh!

4 comments:

Anonymous said...

An answer from a so called PM in waiting that is beyond words. You now blamed it on your supporters...You said: "it shows that they don't care, ambil gambar". If you really CARE for a peaceful rally you have tried your level best to calm them down and make a stand against violence and riot! You led them on... You purposely led them on. Hati Syaitan! You have no leadership, you demonized yourself and your party. You are a bitter person. Too many negative words come out of your mouth! Wei these are generations Y and Z you are facing, and they are not stupid. Oh my! I pity you as you still have dreams to be a PM, you better watch out as you will have many sleeping enemies! From your answers, it shows CLEARLY you have NO SUBSTANCE. You CANNOT run a country. A big F for FAIL!
One more thing, you are NOT a saint. You blamed everybody else except yourself. Ada hati nak jadi pemimpin...
Lagi satu jangan suka spin dan tukar cerita dan haluan, tolong focus pada soalan...orang sekarang makin cerdik ya. Jangan pandang rendah kecerdikan kami.

Anonymous said...

.
.
.
Wan Azizah, tidak menyesalkah engkau bersuamikan Anwar Ibrahim.

Wajah pun dah naik serabai...tension memanjang!
Hidup Bagai terumbang ambil...tidak normal.

Ada saja cerita mengenai Anwar @ Anugerah Syaitan berwajal Dajjal.

Wajah...Anugerah Tuhan mu...macam Dajjal...kena simbah air panas!

Anonymous said...

Bila azmin nak buat press conf pasal gmbr org yg seakan2 dia dgn pelacur? Or mcm taktik biasa buat tak tau je.

SELAMATKAN MALAYSIA said...

skit2 salahkan umno..tapi aku yg neutral tengok bila pemimpin bn ada buat salah dan ada bukti mereka letak jawatan ....gentlemen

tapi pemimpin PR...siap bukti ada seluruh rakyat tengok satu dunia tengok tapi nafikan bagai nak gila...semua kes samada liwat 1 & 2, china doll, bersih 2 & 3....semua perkara nafikan...

takpa2..allah maha hebat dan maha kuasa...allah akan tunjuk satu persatu ...allah akan bukak satu persatu...

takkan selamatnya orang yg berbuat dosa dan tak ngaku dan tak bertaubat ni...allah takkan simpan lamanya

semalam azmin dan anwar bagai orang gila nafikan bg arahan pendemo rempuh benteng..menipu lagi tambah dosa...satu dosa buat tambah satu dosa baru...allah buka buruk lagi..tup tup arini keluar video dan gambar seiras azmin...nampaknya cam blogger yang buat..tapi sebenarnya allah keluarkan...blogger hanya digunakan oleh allah utk bukak aib pemimpin penipu mcm azmin dan anwar...

tunggu la lagi satu persatu allah akan singkapkan segala buruk korang..

tengok nik aziz beria2 nak berkawan dgn syaitan...skang allah dah izinkan dah berkwn dgn manusia berupa perangai syaitan yg suka lgbt, murtad, pluralisme...kan nik aziz dah dpt kawan berperangai syaitan sehingga aku yg nuetral naik menyampah tengok muka nik aziz..

sama ngn hadi, allah dah satukan dah hati dgn ustazah ambiga sanggup perkecilkan kerisauan ustaz nasha tentang lgbt...

dah tak lama dah anwar azmin nik aziz hadi semua akan allah hancurkan dengan sehancur-hancurnya..

tunggu balasan dan azab allah krn berbuat kerosakan dimuka bumi allah menjual agama untuk dpt habuan dunia

Bila Kak Su Bersuara... Heh!