Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, May 29, 2012

GEMPARRR 18SX..!!! ANAK DIDIK POK NIK KANTOI TAK BERSELUAR DALAM TANDAS DENGAN BOYFRIEND..??!!!


Astaghfirullahil'azimmm..! Budak pompuan tu masa kantoi tak pakai seluar dengan boyfriend dia dalam tandas..!!! Kat dalam toilet pulak tu....!!! Bebudak Kelate..!!! Ishhhhhh....ish..ishhhh...!!!

Aku actually bukan suka sangat tunjuk video ni. Tapi bila mengenangkan pemimpin "spiritual" PAS yang dah mendidik anak-anak Kelantan selama lebih 22 tahun, aku rasa Pok Nik Ajis patut malu dengan insiden ni...

Nah Pok Nik..!!! Mu tengok sendiri akhlak anak-anak didik mu nihhh...! Gini mu tarbiyah anak-anak kelate..??? Berjaya ke mu nihhhh...?!!!

Tu laaa...bila orang ingatkan Pok Nik Ajis pasal rumah pelacuran kat area pejabat dia, dia kata orang nak buruk-burukkan dia. Padahal, orang menegur dia sebab lupa tanggungjawab sebagai MB merangkap Mursyidul Am PAS...

Lagu ni membangun bersama "Isle"? Ini "merudum bersama PAS" namanya...Buat malu nama PAS je la Pok Nik nihhh...Pok Nik tarbiyah "spiritual" lagu mana nih? Mujur Azizan Razak tak seteruk Pok Nik..! Heh!

6 comments:

Anonymous said...

zaman nabi pun ada orang berzina...apa nak heran zaman pok nik...kalo tidak tak de ler hukumn hudud tuhan cipta suruh manusia laksanakan....jangan laa pikiaq macam lembu nfc....

Anonymous said...

orang yang komen pertama tue mesti orang kelate.. yang mempertahankan membangun bersama isle... tak masuk pas pun boleh lagi membangunkan islam, bukan isle pok nik sesat

Andy Zs said...

orang yang komen pertama tue mesti orang kelate.. yang mempertahankan membangun bersama isle... tak masuk pas pun boleh lagi membangunkan islam, bukan isle pok nik sesat

Andy Zs said...

orang yang komen pertama tue mesti orang kelate.. yang mempertahankan membangun bersama isle... tak masuk pas pun boleh lagi membangunkan islam, bukan isle pok nik sesat

Andy Zs said...

orang yang komen pertama tue mesti orang kelate.. yang mempertahankan membangun bersama isle... tak masuk pas pun boleh lagi membangunkan islam, bukan isle pok nik sesat

Andy Zs said...

orang yang komen pertama tue mesti orang kelate.. yang mempertahankan membangun bersama isle... tak masuk pas pun boleh lagi membangunkan islam, bukan isle pok nik sesat

Bila Kak Su Bersuara... Heh!