Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, May 3, 2012

AKU GESA BUDAK HARAM JADAH NI DIBUANG SERTA MERTA DAN DIHARAMKAN JEJAK KAKI DI UiTM..!!!

Hammer of Justice kat UiTM dulu kuat..!!!
Dah banyak dah cerita negatif yang aku dengar pasal budak haram jadah ni. Bukan aku suka sangat maki orang, tapi rasanya aku wajar maki budak ni kali ini. Dah melampau sangat..!!!

Budak yang aku maksudkan ini ialah Khalid Ismath. Aku dah baca apa yang Gomo tulis di sini. Aku dah baca apa yang Pisau tulis di sini, apa yang GAP tulis di sini dan Mctheory tulis di sini. Ramai lagi rakan-rakan aku yang dah tulis mengenai budak ni. 

Dan aku tak payah terangkan lagi kewajaran aku untuk maki dia untuk kali ini atas perbuatannya yang melampaui ajaran Islam, amalan budaya Melayu dan adat ketimuran...


Dia juga pernah mereka-reka cerita mengenai polis belasah kawan-kawan dia kata atas tu..dan selamba rock dengan tunang dia la kot...kat bawah ni...

Dan aku tertanya-tanya, dia ni budak tahun dua pengajian undang-undang di UiTM. Kiranya, dia ni junior aku la kot...? Tapi, apa tindakan yang UiTM buat kat budak yang kurang ajar macam ni? Biarkan saja?

Jadi, aku sebagai salah seorang senior LLB kat UiTM, aku menuntut pihak UiTM untuk buang saja "najis" ni dari institusi yang ditubuhkan atas hasil usaha UMNO itu. Dia tak layak untuk menjejakkan kaki di bumi UiTM..!!!

Entah la...kalau di zaman aku, budak macam ni memang dah kena balun dah ramai-ramai. Aku tak sure kenapa bebudak LAW kat UiTM dah jadi lembik semacam je sekarang. Budak-budak Hells Engine pun ikut lembik jugak ke..?

4 comments:

Anonymous said...

semua IPT mesti buang bebudak dia yang terlibat dengan rusuhan tempohari, kalau pemerintah IPT ada pu**i la...

KZSO said...

Bro, lu jangan hina HELL'S ENGINE, apasal lu timbul dan kaitkan mamat law ini dgn HELL'S ENGINE?

KZSO said...

Bro, lu jangan hina HELL'S ENGINE, apasal lu timbul dan kaitkan mamat law ini dgn HELL'S ENGINE?

Anonymous said...

Buat semua rakyat malaysia diseru berdoa agar budak ini tidak dibuang dari U.
Dia belum puas lagi menutuh bini yang baru dikahwini.
Kalau di buang dia nak kerja apa,siapa nak bagi makan lakibini syiah laknat ni.
Sudahlah monkey tiada siapa pun nak terima dia kerja.
Kesiakanlah si syiah laknat ni.
Aku nak tengok sangat ada orang yang terajang bapak dia sebagaimana dia terajang bapa orang lain.
Syiah laknat memang patut diterajang.
Kalau dia nak bunuh semua polis apa kata kita suruh dia bunuh saudara2 dia dulu atau bini dia sendiri..adakkah si syiah laknat ni sanggup?
Janganlah berjirankan si syiah laknat ni.
tiada apa kebaikan yang anda dapat melainkan kejahatan.
Syiah laknat ni hanya layak berjirankan sekandang babi terutama ambiga babi.aljuburi,nik najis,mat sabun,mahpus,DAPIGSdan lain2 yang seangkatan dgnnya.
SYIAH LAKNATULLAH.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!