Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, May 31, 2012

ABSOLUTE 18SX ONLY..!!! VIDEO "RABA NENEN" ANAK GUAN ENG TERSEBAR DI INTERNET..???!!!


Actually, somebody emailkan link youtube ni kat aku.. Email tu kata video ni ada kaitan dengan insiden "raba nenen" yang dikaitkan dengan anak Guan Eng dulu tu...

Apa lagi..aku pun klik je laaa...

Rupa-rupanya, video ni aksi rakaman "raba nenen" oleh seorang guru kat Indonesia. Haram hadah sungguh cikgu tu! Sampai anak murid sendiri pun jadi mangsa...!!!

Agaknya, macam ni la budak cina pompuan tu "diraba nenen" oleh "tuuuuuutttt.." tu, kan? Kesiannnn......

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!