Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, April 28, 2012

UPDATE TERKINI LIVE 2.22pm DARI DATARAN MERDEKA..!!!

Sorry...blom sempat nak update gambar. Keadaan makin tegang sekarang. Diorang nak rempuh sekatan polis berkawat besi yang ada duri-duri tu. Anwar dok hasut bebudak bodoh tu suruh rempuh pagar..

 Dia kata..."Kita akan merdekakan Dataran Merdeka hari ini..!!!"

Maka melaunglah keldai-keldainya menyambut..."Yaaaaa..!!! Kita rempuhhh.!!!", macam haram, kan?

Truck-truck FRU dan water cannon dah stand by...

Okay...got to go..busy nihhh...nanti aku update lagi....

1 comment:

Anonymous said...

Anwar suruh gempur..sama seperti sebelum ni anwar minta teruskan reformasi..Ada tak sesiapa terbayang, Anwar di barisan depan dalam melakukan serangan? Anwar cedera di KL Central buka di depan tapi bodyguard yang cedera..bukan apapun tap terkena gas pemedih mata
sekarang ni jika benar merdekakan dataran Merdeka, Anwar mesti di depan sebelum barisan lain. Jika tercedera atau ditahan, biar sama-sama rasai. Harap Anwar jangan lari naik motosikal!!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!