Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, April 19, 2012

TERLALU KAYA..!!! MAHLIGAI ISTANA DI KULIM INI MILIK SIAPA AGAKNYA..???

Pintu gerbang mahligai milik siapakah ini...
Ini bukan tahap mahligai lagi dah...ini sudah tahap istana.!!!
Agak-agak ni rumah sapa? Okay..saya bagi clues...

Tuan istana ni bekas pemimpin UMNO Kulim. Dia dulu orang kuat Anwar dan Pak Lah. Dia baru dapat kontrak ratusan juta dari anak syarikat Kerajaan Pakatan Haram Negeri Selangor. Khabarnya hasil bantuan dari Anwar Berahim...

Tuan istana ni suka pakai bow tie. Dia ni memang itam warna kulitnya. Dah la itammm..dia sapu pulak bedak botol Kutikura tu banyak-banyak...sampai naik kelabu mukanya. Dah tu rambutnya kaler merah pulak tuuu..! Err..dengar kata rambut palsu...betoi ka? Heh!

Dah dapat teka sapa? Heheheheeeee....jangan marah nooo... Saya bagi clues sahaja....Muahahahaa..!!!

7 comments:

Anonymous said...

Kadeer ..tosai...kot!!

Anonymous said...

mahligai yg di kelilingi rumah2 orang kampung biasa.tak caye??gi tengok sendiri....

Anonymous said...

huhuhu..rumah ni kat area baling ni.. rumah kadir la tu.. thun 2008 aku duk sungai petani rumah ni dah ada..

Anonymous said...

Klu ikhlas...sepatutnya dari zaman dia belum keluar UMNO lagi dah ditegur...tetapi kenapa bila dah keluar UMNO baru nak didedahkan...agak2 brape ramai lagi org2 besar UMNO yg seumapamanya kemewahan duniawi.

Anonymous said...

Tahu siapa yang dimaksudkan itu. Saya nak jodohkan dia dengan S Ambiga sahaja sebab depa mai satu kapai.

Anonymous said...

Di rumah ini mungkin ada 69 buah bilik. 2 bilik untuk simpan bow tie, dua lagi untuk simpan rambut pelesu.. he he he...

jangan marah... lagi 65 bilik untuk simpan susu kasi putih kulit.. tapi yang putih gigi nya sahaja...

haaa, tu clue saya.. meh sapa sapa nak teka ni... he he he

Anonymous said...

Kadiaq jual pasemboq part time sebab tu boleh kaya raya dan memiliki mahligai tersergam indah ,hampa jangan jealous dengan dia...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!