Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, April 14, 2012

Pengamal Media Sosial Kedah Sedang Berkonvensyen...




Alhamdulillah, Konvensyen Media Sosial 1Malaysia peringkat negeri Kedah sedang berlangsung sekarang di UiTM Merbok...

Buat julung-julung kalinya diadakan di negeri Kedah, saya sangat berbesar hati dengan kehadiran pengamal-pengamal media yang turun dari Kuala Lumpur, khususnya blogger-blogger dan facebookers tersohor.

Penyertaaan dijangka melebihi sasaran awal, lebih dari 1,500 peserta yang datang dari segenap pelosok negeri Kedah, berkumpul bersama membawa satu semangat merampas kembali negeri Kedah dari cengkaman Pakatan Haram...

Doakan agar segalanya berjalan lancar dan membuahkan hasil yang manis...

Kami berjuang demi Islam, bangsa Melayu dan Tanah Melayu. Semoga Allah SWT merahmati perjuangan ini selamanya...insyaAllah...

Dedicated by Duke...

2 comments:

Anonymous said...

maaf..sy salah seorang yg hadir...program ini tidak membawa faedah buat mahasiswa..disini sy ingin mempertekankan..dari ceramah td kita perlu sedar jgn mengata kat orang..tp dalam blog ni encik or cik have said that "nak rebut kembali drpd Pakatan Haram"so, that show ur bad personality..do u take the good thing from what ustaz said...u must realize that "mengumpat o menggelar org dgn bhsa yg kesat juga salah...(cntoh sperti ddlam ceramah ada memanggil anuar ibrahin dgn pngglan "si anu" memanggil seseorng dgn bhsa yg tidak baik adalah berdosa...adalah berdosa..tnjukan lah teladan yg baik...teguran yg baik harus diteladani dan di ambil iktibar...perhati kata-kata yg dilontar sebelum berkata-kata kerana ianya bekal menjadi salah satu punca tidak mendapat pahala...matlamat tidak menghalalkan cara..-MAYA

Anonymous said...

Ya lah tu.

Rumusannya ialah berapa ringgit yang dapat dihulurkan?

Tak de duit/minyak pelincir tak payahlah cerita pertahankan Agama, Bangsa, Negara dan Raja-raja.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!