Monday, April 2, 2012

PEMUDA LUMPUH DITUDUH ROGOL PELAJAR 15 TAHUN..!

Aku terbaca mengenai seorang pemuda lumpuh dari pinggang ke kaki yang dituduh merogol seorang remaja perempuan berusia 15 tahun. Bukan sekali, 3 kali budak tu dirogol...

Tapi aku rasa, pemuda tu akan dilepaskan begitu saja oleh Hakim mahkamah. Kalau ada DNA air mani pemuda tu pun kat dalam badan budak pompuan tu, aku rasa pemuda tu akan tetap lepas jugak...

Ye la..sedangkan Anwar yang memang "ganas diranjang" tu pun boleh lepas. Inikan pulak pemuda lumpuh tu...kan? Heh! Dia lagi banyak alasan berbanding Anwar...heh! Dia lumpuh, Anwar tidak...kan?

Pemuda Lumpuh Dituduh Rogol Pelajar 15 Tahun

Seorang pemuda yang lumpuh dari pinggang ke kaki dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini hari ini kerana dituduh merogol seorang pelajar berusia 15 tahun sebanyak tiga kali pada November tahun lepas.

Mohd. Sapawi Ismail, 27, yang terpaksa berkerusi roda ketika dihadapkan di hadapan Hakim Zainal Abidin Kamarudin, merupakan bekas tenaga pengajar aktiviti selam skuba sebelum mendapat penyakit lumpuh pada tahun 2010.
Bagi pertuduhan pertama, Mohd. Sapawi didakwa merogol pelajar itu di rumahnya di Kampung Beting Lintang di Kampung Raja, Besut, antara 8 malam dan 11 malam 27 November lepas.
Bagi pertuduhan kedua dan ketiga, dia dituduh mengulangi perbuatan itu pada 28 dan 29 November di sebuah rumah berdekatan rumahnya antara waktu yang sama.
Tiada pengakuan dicatatkan. - Mynewshub.my

1 comment:

Anonymous said...

ne cerita pasal budak lumpuh . apa pasal pula kena kaitan dgn hal anwar . salah masuk jalan . BHAHAHAHAHAHAHAHA !

Bila Kak Su Bersuara... Heh!