Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, April 26, 2012

PANASSS..!!! TAK PUAS HATI, PHAHROLRAZI TUMBUK AZIZAN RAZAK..???!!!

Walau dah tua, Azizan masih "ensem" dengan spek hitam...tu yang Phahrolrazi "hangin" tu kot? Azizan lebih "ensem" dari diaaaa...!!! Heh!
Mengenai perkembangan terkini pusat-pusat hiburan dan rumah-rumah urut yang diceritakan di sini, aku mendapat tahu bahawa Phahrolrazi Zawawi sebenarnya sengaja mendedahkan jumlah bilangan pusat-pusat maksiat itu...

Nak tahu kenapa?

Menurut sumber dalaman PAS, Phahrolrazi sengaja nak memburuk-burukkan pentadbiran Azizan Razak. Kononnya, Azizan Razak gagal dalam mengawal masalah pertumbuhan pusat maksiat di Kedah..

Jadi, dia ada peluanglah untuk membuka mata rakyat Kedah, khususnya puak-puak PAS untuk menggulingkan Azizan dari jawatan MB dan Pesuruhjaya PAS Kedah...

Sumber tersebut turut mendedahkan bahawa Phahrolrazi telah beberapa kali menyatakan niatnya mahu memujuk kepimpinan PAS Pusat untuk menggugurkan Azizan dari jawatan Pesuruhjaya PAS Kedah.

Sebagai timbal balasnya, Phahrolrazi mencadangkan agar Azizan diberikan jawatan "dummy" sebagai "punahsihat" PAS Kedah!

Nampaknya, pergaduhan antara Phahrolrazi dan Azizan masih hangat! Ia bukan bagai "api dalam sekam" lagi dah. Ia dah jadi macam api yang membakar Abu Lahab dalam neraka dah. Marak bangatttt...!!! Heh!

Jawatan MB? Katanya selain Phahrolrazi, Amiruddin dan Mahfuz pun berkenan jugak dengan jawatan tu. Walaupun Mahfuz menafikan tempohari melalui media, boleh dikataka majoriti orang PAS Kedah dah tahu "target" Mahfuz tu...heh!

Sekian dulu info mengenai PERGADUHAN AZIZAN - PHAHROLRAZI. Dapat maklumat dari informer aku nanti...insyaAllah aku cerita lagi...heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!