Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

  • Rakyat Diminta Jauhi DAP - Menteri di Jabatan Perdana Menteri Tan Sri Joseph Kurup melabelkan parti DAP sebagai 'raja putar belit' yang menggerunkan dan perlu dijauhi rakyat. Belia...
    46 minutes ago

Thursday, April 5, 2012

LAWAK PAGI INI...ISTERI ANWAR DAN BADRULAMIN JOIN KELAB ISTERI TAAT..?!!!

Sorang tu kantoi dah berkali-kali dah...dengan jantan..dengan betina..tapi marah bila orang kata dia biseksual...

Sorang lagi tu kantoi bagi "kaunseling" kat bilik hotel dengan bini orang pagi-pagi buta...

Tapi tu laaa...bila "sedap", dia buat sorang-sorang...tapi bila dah kantoi pegi mahkamah paksa bini suruh ikut sekali...heh!

Kononnya nak berlakon depan orang ramai...kononnya diorang tak bersalah...kononnya diorang di perangkap? Heh! Gila punya alasan...

Bini tu pun ikut...kononnya taat pada suami...kalau taat bodoh macam tu sampai laki buat dosa pun taat jugak...tu tak disuruh oleh Islam pun...

Eloknya bini dua-dua ekor setan ni join Kelab Isteri Taat tu...heh! Sorang jadi presiden, sorang jadi timbalan...baru ngam! Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!