Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, April 28, 2012

28 GAMBAR-GAMBAR PANAS BERSHIT 3.0 DI DATARAN MERDEKA SEMALAM..!!!

Amoi ni teruja betul masa aku amik gambar dia...heh! Dia bantah Lynas..tapi dia pakai hanphone yang lebih banyak radiasi dari rare earth..! Ni species Fuziah Toron ni...takleh pakai punya akal...

Semua gambar-gambar ni aku snap semalam masa kat Dataran Merdeka. Frankly, aku dapati ramai puak-puak Bershit 3.0 ini marah gila dengan pihak DBKL dan PDRM. Pihak berkuasa dah tutup semua jalan untuk masuk ke Dataran Merdeka dan diorang gagal menembusi lokasi target mereka.

Ramai jugak yang mulanya sampai kat area tu dengan semangat berkobar-kobar nak melepak. Tapi lepas lepak sejam dua kat tepi jalan, diorang dah mula boring sebab tak dapat masuk Dataran. Ramai yang balik je rumah masing-masing dalam keadaan marah...heh!

Berikut (termasuk gambar amoi kat atas tu) adalah beberapa keping gambar yang aku sempat snap semalam sehingga jam 2 pagi. Lapar dan dahaga! Esok, aku akan turun cover lagi. Doakan keselamatan aku dan aku akan upload lebih banyak gambar Bershit 3.0 lagi esok petang...heh!

Aku dengar budak kecik tu mengamuk kat mak dia mengantuk...tapi mak dia paksa jugak dia melepak.."praktis demo dari kecik" katanya...haruuuuu..!!!
Brader ni sempat jual ais krim kat tengah-tengah jalan TAR tu! Heh! Aku sempat beli ais krim roti dia...lapar bebbb...

Diorang ni satu family..actually diorang bukan penyokong Bershit..diorang datang cari anak jantan diorang..nak suruh anak jantan tak guna diorang tu balik...marah gila akak tu kat anak jantan dia...heh! Kasi penampar je kakkk...

Ada bendera PAS je kat Bershit tu...bendera DAP dengan PKR takde pun...nampak sangat PAS tu just keldai dan dikeldaikan DAP dan PKR...heh! Tu pun tak sedar diri...perjuangan kununnnnnn...heh!

Budak ni penyokong Bershit dan Mansuh PTPTN...terlepas masuk ikut jalan belakang..datang dengan boypren dia... Isap rokok...tak tahu la dia isap apa lagi...tu kena tanya boypren dia.. dia ni boypren dia yang jaga.. mak bapak dia dah tak jaga dia dah...

Aku syak mamat pakai serban tu "warganegara import"...mungkin dari somalia..mungkin dari nigeria... Heh! Dia pun join Bershit jugakkkk...!

Kawat berduri menanti puak-puak Bershit 3.0...kalau berani redah laaaa..!!! Katanya perjuangan...alaaa...setakat sangkut kat kawat berduri tu apa la sangat... takkan takut kottt...? Kalau mati pun, Pok Nik kan dah kasi tiket ke "syurga"..."mati syahid" woooo..!!!
Diorang "hangin satu badan" pasal takleh masuk Dataran...Muahahahahaaa..!!! Nak langkah kawat tak berani...! Heh! Perjuangan tahi kucing...! Bingai...

Jalan dari Pudu menghala ke Dataran jammed teruk...aku lalu kat tepi kereta-kereta tu... diorang mengamuk maki hamun puak-puak Bershit tu... "Menyusahkan betul..!!! Haram jadahhh..!!!" - bukan aku kata..depa yang kata aaaa...

Puak-puak "Occupy Dataran" sebelum di halau DBKL...heh! Dok melepak kat bawah pokok...10% je mahasiswa..yang lain tu esktrimis upahan Ambigaaaa...
Kelihatan seorang China Doll (pakai beg kat depan) sedang cari pelanggan...Tok Lebai tu nak mengayat tapi malu... nak "free service" la tu kotttt...?

Seorang Pak Lebai terjojol biji mata tengok "China Doll" kat atas tu...heh! Sorang lagi tu pulak sebok dok hantar report kat Mat Sabu..."Puak-puak DAP tu haram jadah betul la Bang Mat...sekoq pun tak nampak muka...budak-budak Cina LGBT tu ada laaaa...ha? Bang Mat pun LGBT jugak?"

Macha Punker dan abang lebai PAS...sehati sejiwa "chenta" pada Ambiga...heh!

Tok Aji ni baru sampai KL terus call Mak Aji kat kampung...rindu katanya...Mak Aji jawab...tu laaa..gatai sangat pi Bershit tu...bang Aji pi ngorat Ambiga tu..siap! Kasi potong "anu" tu... heh!

Bang Aji tu cerita kat member dia pasai Mak Aji...tapi member dia tu buat derkkkk je... Member dia tu die hard fan Ambiga tuuuu...!!! Cheiisss..menyesal tak bawak Mak Aji sekali...

Nampak budak yang gelak sakan tu? Tu budak PKR tu...budak Sam Ketot...Sam Ketot tak sampai lagi...tengah busy cari pampers...Alaaaa...kalau Sam Ketot sampai pun..agak payah nak rakam gambar dia...ketot sangatttt...

Budak Cina ni naik atas bahu "boypren" dia...hehehehehe...LGBT ni...hehehehe...

Bas polis dari Johor baru sampai kat Dataran...puak-puak Bershit tu tendang bas tu ramai-ramai...sorak dan maki hamun polis dalam bas tu... Sebelum ni, PAS mintak polis tolong kawal Bershit...dah kena tendang cam tu rasanya Polis nak tolong kawal ke? Hehehehhehe...elok pukul pakai cota jer...
Abang polis tu sengih je tengok perangai orang-orang utan yang sepak bas PDRM tu...esok siap la korang...korang kurang ajar je, kasi hantammmm...!!!
Budak-budak "Occupy Dataran" dah mula kena halau oleh DBKL...

"Korang ingat Dataran ni mak bapak korang punya ke? Haaaa..tu yang botak tu...apasal botak? Nak jadi sami buddha ke? Macam harammmm.."

"Eh..! Dia kata kat aku ke? Ehhh..? Tak lawa ke kalau botak? Dia tak tau ke aku yang paling seksi dan cantik kat Dataran ni? Ramai mahasiswa jadikan aku idola diorang tauuu...!"

DBKL sita khemah dan "kampung Occupy Dataran"...hehehehe...sita dengan diorang-diorang tu sekali bang...! Heh!

Abang-abang polis kita "duduk dan sokong" di Dataran...dengan amannnn....heh!
Jalan masuk ke Dataran dari Masjid Negara lengang..! Kenapa diorang berkumpul kat jalan dari Sogo? Sebab kat situ ramai orang...nak kasi jammed jalan...nak tunjuk diorang hero...! Heh..! Dapat baca la taktik korang tu...

"Himpunan Aman PDRM di Dataran Merdeka" dengan tema "berdiri dan sokong"

Sebahagian dari abang-abang polis yang lepak kat tepi padang kat Dataran tu...heh!

Bebudak yang kena halau dari bawah pokok kat tepi Bangunan Abdul Samad lepak kat "head quarters" diorang - Bar Councils! Diorang kasi fund ke?
Salah seorang "Occupy Dataran" dok bagi speech...sebelum di"speechless"kan oleh DBKL...hahahahahaa..!!!!

Marah tak boleh masuk Dataran..mamat ni blah dari situ..cari sorang "bohsia LGBT" untuk "dikendurikan"?

Tu diaaaa...pasanga kekasih turun Bershit...mak bapak tak marah ke bawak keluar anak dara orang tengah-tengah malam buta ni?

Seorang yang disyaki staff Sinar Harian yang menyokong pembangkang...

Seorang penyokong Bershit import...bebudak PAS sebok nak tangkap gambar dengan dia..maklum la.. orang PAS memang tak pernah jumpa omputih..tu yang perak sikit tuuuu...

Puak-puak PAS dok ambil kesempatan dalam perhimpunan campur jantan betina...Pok Nik suruh bercampur jantan betina tu...halal kot?
Antara remaja betina yang disyaki lari dari rumah..ikut boypren depa lepak buat kecoh kat Dataran.. Disyaki juga mereka-mereka ini kurang di ajar mak bapak diorang...

Korang kenal ini Singh? Dia ni pencabar utama Karpal Singh is King!

"Saya mesti jadi speaker Perak! Saya sorang saja yang layak jadi speaker! Sebab hanya yang "putih melepak" macam saya saja yang layak jadi speaker..!!!"

"Korang dengar apa Sivakumar kata tu? Kita mesti sokong dia...dia tu dah tahap Nabi dah tuuu..! Hidup hidup! Hidup dewa Sivakumarrrrriiii..!!!"

Aku musykil...sebijik keta Siam datang...diorang turun dan join Bershit...Ambiga import dari Siam???
On the way balik ke rumah...jalan jammed teruk dari pudu ke Dataran...haram jadah betoi...!!! Lenguh kaki aku tekan clutch..!!!!

3 comments:

Anonymous said...

ala bukan sume yg pegi tu sokong bershit,ada yg saja gatal2 pegi,lepas tu heboh ngan kengkawan,cite sejengkal jadi sedepa...dasar bershit ambigababi..

Anonymous said...

begitulah gelagat manusia yang tidak tahu bersyukur dengan keamanan dan kesejahteraan yang dikurniakan olehNya...diberi otak untuk berfikir, letak kat kepala lutut...orang2 melayu yang tak sedar diri!!!!kerana telah berjaya dianjingkan oleh puak2 pengkhianat bangsa dan negara..

Anonymous said...

w0iii!! bershit pale bapak k0!! k0 tula shitannnnnn!!!!!! banggang!!!!!! pencacai UMP0RN0!!!!!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!