Saturday, March 31, 2012

SATU-SATUNYA MEDIA YANG AKAN MASUK SYURGA..!!!?

Walaupun sudah terkantoi menipu dan penipuan itu begitu cepat tersebar di khalayak ramai, lidah rasmi PAS, Harakahdaily langsung tiada inisiatif untuk meminta maaf kepada rakyat Malaysia atas pembohongannya yang jelas itu.

Menyedari pembohongannya terbongkar, Harakahdaily yang bertindak mengeluarkan saja berita itu dari laman webnya tanpa rasa bersalah.

Pada pandangan saya, Harakahdaily mengeluarkan laporan berita itu hanya kerana MALU disebabkan pembohongannya sudah terbongkar. Harakahdaily TIDAK mengeluarkan laporan berita itu kerana MALU kerana berbohong kepada rakyat...

Pada pandangan saya lagi, Harakahdaily sedikit pun tidak punya rasa kesal atau rasa bersalah kerana menipu rakyat. Jika lidah rasmi PAS itu rasa bersalah, sudah tentu editornya telah mengeluarkan permohonan maaf secara terbuka kepada rakyat dan Jabatan Penjara.

Saya nak tanya dengan Mursyidul Am PAS, apa hukumnya berbohong? Kalau berbohong itu berdosa, perlukah umat Islam meminta maaf? Tapi, apakah Harakahdaily dihalalkan untuk menipu dan tiket ke syurga tidak akan ditarik balik?

Kalau Pok Nik tak mampu nak jawab, Hadi Awang pun boleh jawab jugak. Tak pun Ustaz Harun Din, beliau lebih relevan untuk jawab memandangkan ilmunya jauh lebih tinggi berbanding bekas Ustaz KEMAS macam Pok Nik tu...

Berikut adalah bukti pembohongan Harakahdaily yang berjaya di screenshot sebelum ditarik keluar oleh editor lidah rasmi PAS itu.

Dan berikut pula ialah kenyataan dari Jabatan Penjara mengenai pembohongan PAS.
APA PULA KATA ANDA?

1 comment:

Anonymous said...

tapi ada yg menganut parti hampas ni masih lagi tak percaya, biarkan jelah labi terjun dengan labu2nya.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!