Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, March 31, 2012

GEMPARRR..!!! SHAMSIDAR MENGAKU ANWAR LEBIH "POWER" DARI AZMIN..???!!!


Bukti jelas Shamsidar lebih gembira Anwar bebas berbanding Kak Wan..!!!Azmin pun tak segembira Shamsidar..!!! Saya ada dalam bilik mahkamah..saya tahu laaa...


Memandangkan Datuk Nalla dah sah mengatakan bahawa Azmin tahu Shamsidar menjalin hubungan sulit dengan Anwar Ibrahim di sini, suka saya mahu bertanya Anwar, Azmin, Shamsidar dan anak-anak Azmin-Shamsidar beberapa soalan...


Soalan buat Anwar...
Best sangat ke "main" dengan Shamsidar? Best ke "main" dengan bini orang? Apa tak cukup ke Kak Wan tu? Dulu bawak lari Kak Wan dari keluarganya dan kahwin lari, sekarang Kak Wan tu disia-siakan? Tak ingat anak bini ke? Kalay tak ingat diorang pun, tak ingat Allah ke?

Soalan buat Azmin...
Min..dulu masa hang jadi pegawai khas Tun M, hang ok..straight je. Tapi hang berubah bila jadi pegawai khas Anwar. Bini hang pun hang gadaikan? Hang ada bini lain ke? Mana maruah hang? Hang tau tak apa makna DAYUS?

Soalan buat Shamsidar...
Sham..hang ni bini orang, kenapa hang buat perangai lagu tu? Hang memalukan laki hang, hang tau tak? Azmin tak cukup "power" ke? Dulu bukan hang tergila-gila kat Azmin masa study kat oversea dulu, kan? Masa hang "main" dengan Anwar tu tak ingat Azmin dan anak-anak ke? Afifah tu anak sapa, Sham? Azmin atau Anwar?

Soalan buat anak-anak Azmin - Shamsidar...
Saya simpati dengan kalian semua kerana beribubapakan Azmin dan Shamsidar. Saya tahu kamu kalian semua tak bersalah. Bukan kalian minta untuk jadi anak-anak Azmin-Shamsidar. Tu semua takdir dan ujian dari Allah. Sabarlah. InsyaAllah, kebenaran pasti muncul untuk kalian...Tapi, kalian tak rasa EAGER NAK TAHU SIAPA "AYAH KANDUNG" KALIAN YANG SEBENAR ke?

1 comment:

Anonymous said...

Cite ni semua ikut cerita orang putih. kalau nak tahu macam mana perkara sebegini bolih berlaku, beli DVD cerita tajuk "Indecent Proposal". Tengok cite tu baru akan faham mcm mana semua ni berlaku.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!