Friday, March 23, 2012

GEMPARRR..!!! RAHSIA NURUL IZZAH AKHIRNYA "TERSELAK"...!!!?

Inilah cerita disebalik penangkapan "2 ekor lembu" kekasih ku Nurul Izzah...rupanya ada kisah di sebalik kerisauannya...adesss..!!!Kisah 2 orang 'petugas' SPR yang dicekup semalam, benar² menghantui Nurul Izzah dan juga si Fahmi Fadzil. (BACA KISAHNYA DIBAWAH) Hari ni Nurul Izzah mengamuk lagi sekali berhubung isu tersebut. Nurul Izzah menerusi twitter nya mendakwa telah mengemukakan bukti surat akuan yang mengatakan 'petugas' SPR tersebut kepada Polis. Ternyata memang petugas ini diupah olehnya.

Nurul Izzah bukannya risaukan keselamatan budak² petugas tu. Tapi risaukan rahsia yang maha besar bakal terbocor dari mulut petugas SPR tu nanti ...


NURUL IZZAH MENGUPAH ANAK-ANAK MUDA INI UNTUK MENYAMAR SEBAGAI PEGAWAI SPR...

Dua orang anak muda didapati menyamar sebagai pekerja Suruhanjaya Pilihanraya (SPR). Setelah ditanya penduduk setempat mereka mengaku yang sebenarnya disuruh berbuat demikian oleh wakil rakyat Lembah Pantai, Nurul Izzah.

Jeng.. Jeng.. Jeng...

'Petugas' SPR memakai vest hitam

Selepas ditahan oleh penduduk, Polis dipanggil dan kemudiannya datang menahan mereka. Kedua² mereka dibawa ke Balai Polis Pantai untuk siasatan lanjut berhubung hal tersebut.


Si Setiausaha Politik Nurul Izzah, Fahmi Fadzil menerusi akaun twitter nya mengamuk bagaikan babi kematian anak apabila mendakwa pemuda² ditahan tanpa sebab munasabah. Dan mendakwa barang² mereka telah dirampas penduduk yakni UMNO lah.Padahal yang rampas tu Polis bukannya UMNO seperti yang di dakwa.

Lihat skrin capture di bawahPKR menggalakkan anak² muda berbuat jenayah. Menyamar sebagai penjawat awam merupakan satu kesalahan jenayah yang serius. Inilah kerja PKR yang ternyata salah tetapi menyalahkan UMNO sesuka hati mak bapak dorang.

Semua kerja² busuk PKR, mereka akan halakan kesalahan tersebut kepada UMNO. Sedangkan UMNO hanya menjalankan tanggungjawab tersebut berdasarkan aduan penduduk yang syak perilaku mereka ini.

Siapa yang BERSIH dan siapa yang tak BERSIH?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!