Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Thursday, February 2, 2012

LAWAK PAGI INI..!!! BUKTI KAK WAN HANYA PUPPET PADA LAKI Y..!!!


Bila kita bagitau diorang Kak Wan tu puppet untuk lakinya..ramai yang tak caya...tapi itulah hakikat sebenarnya...Cuba baca sketsa di bawah...

Laki: Jijah..bagi tau diorang kita akan hapuskan ketuanan Melayu..
Kak Wan: Baik "Bang Non"...dengar sini semua..kita akan hapuskan ketuanan Melayu kalau kita diberi mandat...

Laki: Bagitahu diorang ada orang nak bunuh abang..abang nak lari masuk kedutaan Turki.."the boy" had lodged police report..belakon kasi keluar airmata sikit..kasi real...
Kak Wan: Baik "Bang Non"...Suami saya terpaksa sembunyi dalam kedutaan Turki pasal ada orang nak bunuh dia..percayalahhh..(sambil mengalirkan air mata sedih..dalam hati sedih sangat sebab kena paksa menipu dan sembunyikan kecurangan laki sendiri..).

Laki: Jijah..bagitau abang kena racun arsenik! Hehehehe...mesti diorang percaya punya..abang nak lari pegi Amerika join venture dengan Wolfowitz dan Sorossss...
Kak Wan: Baik "Bang Non"...kasihanilah suami saya...teruk sangat keadaannya..tinggal kulit dengan tulang je..Rambut gugur dekat nak botak dah..lepaskan la "Bang Non" saya...saya nak bawak dia berubat kat Obersea...boleh Pak Lah?
Pak Lah: Boleh...Pak Syeikh punya pasal semua boleh...Keriii...meh sini..pegi kasi passport ni kat sahabat Baba tu...
Keri: Baik Baba...(yessss..boleh jumpa ex-girlpren aku!)
Laki Y: Yahooooooooo...!!! Aku bebas meliwat semulaaaa..!!!


Dedicated by Duke...

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!