Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Saturday, February 25, 2012

GEMPARRR..!!! SPY EXCO PAS KEDAH KANTOI DENGAN AZIZAN RAZAK..!!!


Well, baru ni aku ada dapat maklumat mengenai seseorang yang dikatakan menjadi "spy" mewakili puak-puak Exco PAS Kedah. Spy ni ditugaskan untuk sentiasa berada bersama Azizan Razak dan melaporkan segala pergerakan atau apa jua maklumat mengenai MB tersebut.

Menurut sumber, mamat ni dah lama dijadikan "spy" tidak bertauliah dan melakukan tugas dengan baik...

Sebagai contoh, ada satu ketika Azizan dikatakan masuk ke dalam keretanya dalam keadaan kurang sihat dan menggigil...

Maka cepat-cepat la spy tu report kat boss-bossnya mengatakan Azizan dah nak mati dan takdak harapan dahhhh...kesian...

Akibatnya, puak-puak Exco ni seronok sakan dan sebarkan cerita tu sampai ke KL dan kepimpinan PAS Pusat dengan harapan Azizan akan dinasihatkan letak jawatan...

Masih ingat kes Azizan masuk IJN hari tu? Alaaa...yang ada khabar kata Azizan bakal dicantas tu? Haaaa...perkara tu berlaku lebih kurang time tu laa...heh!

Menurut sumber lagi, time tu memang kecoh. Ramai puak-puak PAS yang "raya sakan"! Rasanya, kalau Azizan betul letak jawatan time tu, mungkin depa akan buat kenduri kesyukuran kot! Heh!

Terbaru yang aku dengar, "spy" tu dah ditukar dah. Dia dah kantoi..! Azizan tukar dia pi tempat lain...

Korang nak trace sapa spy tu? Cuba cari sendiri...

Aku bagi hints sikit...Spy tu baru kena tukar, dia dulu memang ke hulu ke hilir dengan Azizan...heh! Dapat? Muahahahahaaa....

3 comments:

Anonymous said...

I tak relaa ditukarrrr... Tulunggg...

pukimaq said...

Homo cun ni pun spy sayangku yang suka bontot di dalam PAS.

Anonymous said...

tau dah sapa tu. kena tukar p .k.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!