Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Thursday, January 26, 2012

PANASSS..!!! BILA 2 ORANG TULANG BELAKANG FELDA DI SELANGOR NAIK ANGIN..???!!!



Semalam, aku ada bertemu 2 orang peneroka Felda di Selangor. Dua-dua orang ni memang orang kuat dan menjadi tulang belakang peneroka di Selangor, khususnya du Felda Gugusan Sg. Dusun.

Dalam perbualan kami, ada beberapa persoalan yang berlegar dalam pemikiran aku. Dan rasanya, hanya seorang saja yang mampu menjawab segala persoalan aku tu. Tapi tak tahu lah sama ada dia nak jawab atau tidak...

Aku rasa, aku tak perlu tuduh siapa dia. Tapi apa yang diceritakan oleh kedua-dua sahabat baik tokoh itu semalam memang memeranjatkan aku...depa "belasah" dia cukup-cukup...

Aku belum bersedia nak ceritakan semua tu buat masa ni...aku perlu mood untuk menulis tentang sesuatu yang agak kontroversi begini. Lagi pun, fikiran aku berkecamuk sikit, lately...

InsyaAllah, aku akan reveal dan persoalkan perkara ni dalam masa terdekat...tunggu sajalah...heh!

1 comment:

pukimaq said...

Ada tak homo yang boleh urut sakit belakangku ini?Sakit belakang sebab kuat sangat meliwat.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!