Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, July 9, 2011

EKSKLUSIF LAGI..!!! GAMBAR-GAMBAR PERTEMPURAN PATRIOT - FRU DI BUKIT BINTANG Part II..!!!

Berikut adalah gambar-gambar panassss demonstrasi Patriot vs FRU yang aku janjikan. Eksklusif untuk semua. Di sinilah aku terhidu gas pemedih mata tanpa sengaja. Dan di sinilah juga aku terkena tempias semburan air kimia berwarna biru air laut! Muahahahahaaaaa...pedih tak hilang lagi. InsyaAllah esok hilanglah pedih ni kottt...

Di sinilah juga KJ, Reezal Merican dan Azeez Rahim dilibas cota FRU. Megat aku tak kisah sangat..sebab dia memang dah biasa dengan libasan tongkat dan pandai menepis...sadis jugak tu brooo...

Sakit? Ermmm...tu laaa..DYMM Agong dah titah jangan buat..korang degil jugakkk...kan dah kena tulah daulat DiRaja...heheheeee...nasib la brooo... Lain kali jangan buat lagi tauuu..kalau tidak bagitau "baba"...

P/s: Seakan-akan aku terdengar jeritan memanggil nama "Izzah" ketika "dia" dipukul..."dia"kah yang menjerit nama itu atau akukah yang sengaja menyakat "dia" yang sedang kesakitan ditahan polis..?!!!


























































































































- Posted using BlogPress from my iPad

EKSKLUSIF..!!! GAMBAR-GAMBAR PATRIOT VS FRU Part I...!!!

Sebagaimana yang aku janjikan, aku uploadkan beberapa puluhan gambar sekitar perhimpunan Patriot anti-Bersih yang berlangsung di Bukit Bintang siang tadi. Walaun aku still pedih mata, rasanya aku tak senag duduk selagi tak uploadkan gambar untuk korang semua...

Ini baru sebahagian dari gambar yang aku ada..ini baru permulaan.. Kemuncaknya akan aku publishkan tepat pada jam 10 malam nanti... Gambar-gambar lebih panas menanti anda semua...gambar KJ kena tibai pun adaaaaaa....muahahahahahaaaaaa...(parpu mesti suka punya)


























































































































































































- Posted using BlogPress from my iPad

Bila Kak Su Bersuara... Heh!