Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Saturday, December 24, 2011

TERBARU..!!! PKR AKAN RAMPAS JAWATAN MB KEDAH DARI AZIZAN RAZAK DAN PAS..!!!


Tu diaaaa..!!! Dengar kata di sini, PKR dah tukar Pengerusi Perhubungan PKR Negeri Kedah pulak dah. Ahli Parlimen Kuala Kedah, Ahmad Kassim yang "disayangi" ramai orang Kuala Kedah dilantik ke jawatan tersebut menggantikan Ir. Zamri Yusof.

Katanya, perlantikan tu dapat bantahan hebat diperingkat akar umbi di mana satu delegasi turut dihantar ke peringkat PKR pusat bagi membantah perlantikan tersebut.

Khabarnya, Ahmad Kassim sangat "disayangi" rakyat, khususnya di Parlimen Kuala Kedah, di mana dia hanya "goyang teloq" tak buat apa-apa di kawasannya sambil makan elaun buta tiap-tiap bulan!

Menariknya, menurut sumber seorang sahabat PAS dari Kedah, pertukaran itu sebenarnya bukan hanya percaturan dalam PKR Kedah saja. Malah dikatakan bakal merubah landskap politik Pakatan Haram Kedah secara amnya.

Menurut sumber, Ahmad Kassim akan disenaraikan sebagai calon PKR di peringkat DUN dan sekiranya menang pada PRU13 nanti, pucuk pimpinan PKR akan desak dia dilantik sebagai MB Kedah menggantikan Azizan Razak..!!!

Perggghh..!!!! Panass brooo..!!! Panassss..!!! Habis la puak-puak PAS Kedah lepas ni....heheheheeee..!!! Takpaaa, aku akan korek lagi muslihat PKR kat Kedah..hehehe! Tungguuuu..!!!

1 comment:

masalodeh said...

Tranformasi dalam PR...barulah nama demokrasi namanya.......apa kata pak-pak lebai PAS yang macam lembu lapaq ayaq.......

Bila Kak Su Bersuara... Heh!