Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Friday, December 23, 2011

Tak Senonoh..!!! Ni Artis Seksi Mana Peluk Jantan Sana Sini Nihh..??? Korang Kenal Tak?


Aku tak berapa sure sapa artis ni. Kalau tak silap aku..rupanya ada iras-iras Lina Hangat. Tapi, tak kira sapa pun dia, aku rasa perkara ni perlu di highlight...

Aku bukannya jeles tak kena dakap macam kat atas tu. Dakapan tu bukan bawa ke syurga pun. Dakapan tu hanya bawa ke neraka jeee..!!!

Tapi..kalau betul la artis tu beragama Islam, aku harap pihak yang berkuasa ambil tindakan. Tak kira la...KPKK bawah DS Rais Yatim ke, JPM bawah DS Jamil Khir ke..Sapa ke..aku tak kisah...jangan sampai pisang berbuah 2 kali sudahhh..!!!



Siapa Artis Yang Beraksi ‘Hangat’ Ni?

Tanyalah mana-mana artis, termasuk artis nasyid, ‘showmanship’ adalah penting dalam setiap persembahan yang mereka buat.

Apatah lagi bila melibatkan show di mana mereka dibayar beribu-ribu ringgit untuk menghiburkan khalayak yang datang…kalau setakat berdiri macam tiang mau dibaling dengan telur busuk oleh penganjur.

Dan bila bercakap pasal showmanship ni, ada artis terutama yang wanita, menggunakan daya tarikan seksual yang ada pada mereka untuk menarik perhatian penonton.

Selalunya artis macam ini taklah hebat sangat suaranya, album pun payah nak jual. Jadi untuk memastikan ‘survival’ mereka dalam industri ini, mahu tak mahu terpaksalah pakai baju seksi meksi masa buat show, menari dengan gaya yang menggiurkan, peluk penonton sana, peluk penonton sini, terkangkang sana dan terkangkang sini.

Tak percaya? Cuba kita tengok penyanyi yang hebat seperti Datuk Siti Nurhaliza, Ella, Datuk Shiela Majid (sekadar menyebut beberapa nama), takde pulak kita tengok mereka ‘over’ sewaktu melakukan persembahan.

Dan sekarang tengah kecoh di blog-blog kisah penyanyi wanita seorang ni. Penulis malas nak tulis namanya, anda tengok gambar, tekalah sendiri.

Ini emel yang diterima portal hiburan Beautifulnara.com dari salah seorang penonton yang menyaksikan gelagat artis berkenaan ketika itu;

"Assalamualaikum abang Nara. Seperti mana tajuk email ini, begitulah isi kandungannya. Saya tak mahu mengulas panjang tapi, abang nara lihatlah kebenaran pada gambar gambar ini. Saya faham dia penghibur, tapi persoalannya apa perlu berkelakuan ghairah sebegitu? Kawan kawan yg bukan muslim yang hadir ke majlis ini majoritinya mempersendakan kami dek kerana perlakuan si penyanyi ini. Sungguh memalukan.

Sudahlah pakaiannya sebegitu rupa ditambah pulak dengan adegan menggesel bontot pada kemaluan lelaki lain berpelukan rapat tak kira siapa melagakan buah dada dibadan lelaki aksi split di atas pentas dgn skirt yg amat minisampai ke tahap itu kesanggupannya atas lesen menghibur? Keji! Memualkan! Tujuan saya menghantar kepada abang nara bukan hendak memalukan si artis, tapi peringatan kepada semua." - Mynewshub.my

1 comment:

Pejuang Bangsa said...

mantap body artis ni ...memang sedap la sapa dapat bergesel body dengannya ...hahaha

Bila Kak Su Bersuara... Heh!