Tuesday, December 27, 2011

PANASSS..!!! PESANAN KEPADA MENANTU TERBARU ANWAR..REZA RAFIE..!!!


Khabarnya baru-baru ni Papa Hebat Izzah dapat menantu baru, Mohd Reza Bin Mohd Rafie namanya. Tahniah la aku ucapkan kat pasangan mempelai. Amboi..Bung Nuar buat kenduri tak ajak noooo..!!! Heh!

Anyway, memandangkan aku tak dijemput Anwar untuk hadir kenduri anak perempuannya, Nurul Ilham Binti Anwar, aku nak pesan beberapa perkara kat pasangan tu..


1. Kepada Reza, hati-hati bila Anwar dah jadi pak mertua tu. Jaga-jaga bahagian "belakang" tu..dia bukan kira sapa pun..dia kira nak rodok jer..

2. Kalau dia tanya password, jangan sesekali sebut "mokhtar"..sebut la Wan Jijah atau cakap je tak tau password!

3. Kalau dengar apa-apa pukul 2-3 pagi kat bilik yang "satu" tu..jangan tunjuk berani pulak pegi tengok..kang tak pasal-pasal kena "bolossss.."!

4. Kepada Nurul Ilham, jaga la Reza tu baik-baik...papa tu bukan kira siapa tu..kira nak "rembat" je...

5. Kalau boleh, korang cari la rumah lain..duduk asing dari papa..."selamat"..!

6. Kalau papa beri satu no. akaun yang pelik, cuba check no. akaun tu. Mana la tau dari Bank of Israel. Kaya cepat wooo..!!! Rasanya Kak Izzah ada beberapa no. akaun, cuba check dengan dia...

Tu je la kot pesanan aku buat masa ni. Kalau korang ada pesanan, tulis je kat ruangan komen. Nanti kalau diorang baca, diorang faham le tu...

1 comment:

Anonymous said...

sungguh tidak baik anda berbuat begini, mencerca sesama muslim untuk tontonan ramai. saya syorkan anda delete post ni untuk kebaikan semua, yang terpenting DIRI ANDA. yang terlibat dalam tulisan anda ini, akan tuntut jawapan daripada kamu di akhirat kelak. anda tiada malu mengumpat lucah sebegini, berjenaka tanpa segan-silu? tiada takut balasan di akhirat?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!