Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, December 20, 2011

PANASSS..!!! KENALI SIAPA "ADAM ADLI" SEBENARNYA..!!!


Adam Adli Abd Hamid
017-434 7317

Sape yang jumpa dia ..tak payah kencinkan dia tapi beliakkan mata jee..pasti budak ni menangis punyaa..

Adam Adli bin Abdul Hamid,
3862, Kampung Baru Penanga, Pulau Pinang.

No. telefon: 017-4347317.
DIA DAH TUTUP PHONE DIA, SEMUA CALL AKAN MASUK MAIL BOX

Kereta Myvi hitam no. WKE 3264.
Kelisa Gold WKE 3264
Antara Moderator LMP UPSI dalam FB selain Park Jung Din. Bilik gerakan dipercayai di Taman Bernam
Di Halang dari bertanding PRK (Pilihanraya Kampus ) UPSI tahun ini kerana terlibat dalam demo air di KL.
Search Youtube Adam Adli

Adam Adli bin Abd Halim, mahasiswa yang telah menurunkan bendera yang memamparkan gambar Presiden UMNO, YAB Dato' Sri Najib Tun Razak, dan menggantikannya dengan bendera kebebasan Akademik.

Gambar Adam bersama dengan Anwar Ibrahim.

Bukan sekali berjumpa, berulang kali berjumpa dengan Anwar Ibrahim. Apa agenda perjumpaan-perjumpaan ini?


Sidang Media Khas berkenaan isu Mahasiswa Turunkan Gambar PM Najib Razak dan menaikkan bendera Kebebasan Akademik di Ibu Pejabat UMNO di PWTC ketika Demonstasi Kebebasan Akademik pada 17 Disember 2011 yang lalu.

Tarikh :19 Disember 2011
(Isnin)Masa : 11 Pagi

Tempat : Kuala Lumpur Selangor Chinese Assembly Hall (KLSCAH).Anjuran : Gerakan Menuntut Kebebasan Akademik (BEBAS) dan Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM)


Sumber: klik sini

31 comments:

Anonymous said...

budak macam ni x knal dunia lg... dia dh terdidik dr kcil dgan org sekelilingnya...

Anonymous said...

beraninya budak ni!respect dia!HAHA. :D

Anonymous said...

support adam adli..ABU asalkan bukan umno

Anonymous said...

perlu ke letak number phone semua ni? apa motif ni? nk p blasah dia? apa dpt? malukan parti sendiri, stupid, xda akhlak, harap nama je islam

Anonymous said...

bguh bdk nih.. sokong truih.. like ABU...

Anonymous said...

hbat bdak pnaga skg noh.. had nih kna sokong nih... like ABU

Anonymous said...

ALHMDULILLAH..ADE JG ANAK MUDA YG BANGKIT...PATOTNYE SOKONGLA...XDE MOTIF NK MENTION2 SUME 2..PAPE LA..BERTINDAK 2 PIKIR PNJG LA CKET WEI...

Anonymous said...

Semua propa, bodoh

Anonymous said...

lu sume anjing umno sialll

Anonymous said...

mcm photoshopje...:P

Anonymous said...

salah bergambar dengan Anwar? jadi kalau bergambar di kelab2 malam berparti pegang botol arak adalah betul? fikirkan niat letak bendera dengan muka sendiri... untuk apa?

rela dibodohkan dan berdiam diri atau lantang berani seperti ADAM ADLI? Saya mahu sejuta lagi remaja seperti ADAM ADLI, bukan remaja yang melepak alpa dengan hiburan sekeliling.

Anak muda ini sangat berani dan saya bangga!

Anonymous said...

ape ape pon ABU. BN parti yang penuh dgn fitnah. Astagfirullah,,,bertobatlah
kalau dia gay,,, btpe dia trunkan bendera najib tu? baik dia main buntut tak pyh peduli bnda ni.
fikir lah wahai sekalian, jgn termakan dengan fitnah yg di bawak oleh ahli umno. yang tahu tulis fitnah dekat blog,,, aq rase klu suruh dia turunkan bendera pas ke, terkencing kot dlm seluar xberani nk buat, nk kata org pondan ke ape ke cermin dulu diri anda.

Anonymous said...

pe mslh nya lau adam uh bgmbr dgn anwar?2 pon nk jd topik..bgus adam..hirau kn je fitnah2 yg di lemparkan uh..smoga Allah membalasnya..

Anonymous said...

hmmm baik pergi belajar la Adam Adli..perjuangan ko ni sia sia org Malaysia kalau melarat tak makan kebuluran inflasi ekonomi meleset takpelah tak nak ABU ke apa ke..tapi rata rata hidup senang.. nak wat rusuhan nak jatuhkan kerajaan pun 28 juta penduduk malaysia pun nak fikir 1000 kali..kalau selalu dapat makan MC Donald KFC tak pasal makan ubi kayu je..perjuangan yang takde hala tuju apa ke jadah nya...lebih baik dok diam diam bersyukur la atas nikmat Allah ni..

Sultan Sabah said...

Bahlul org Melayu ni...UMNO lah yg jaga org Melayu setakat ni..Nk harap parti lain,jangan haraplah...Melayu xsdr diri....UMNO xde,jadilah Melayu mcm di Singapura

Sultan Sabah said...

Melayu bodoh je sokong ABU...xtau sejarah...moyang kau kena rogol dengan Jepun dulu pun xtau..kena bunuh dengan Cina masa 13 Mei 1969 pun xtau...Xtau sejarah....baru muda nk tunjuk hero konon...publisiti murahan...Ramai Melayu xsedar diri yang UMNO byk tolong org Melayu...sokong DAP untuk kepentingan diri sendiri...Melayu Bodoh!

Sultan Sabah said...

Melayu bodoh je sokong ABU...xtau sejarah...moyang kau kena rogol dengan Jepun dulu pun xtau..kena bunuh dengan Cina masa 13 Mei 1969 pun xtau...Xtau sejarah....baru muda nk tunjuk hero konon...publisiti murahan...Ramai Melayu xsedar diri yang UMNO byk tolong org Melayu...sokong DAP untuk kepentingan diri sendiri...Melayu Bodoh!

Sultan Sabah said...

Melayu bodoh je sokong ABU...xtau sejarah...moyang kau kena rogol dengan Jepun dulu pun xtau..kena bunuh dengan Cina masa 13 Mei 1969 pun xtau...Xtau sejarah....baru muda nk tunjuk hero konon...publisiti murahan...Ramai Melayu xsedar diri yang UMNO byk tolong org Melayu...sokong DAP untuk kepentingan diri sendiri...Melayu Bodoh!

Sultan Sabah said...

Melayu bodoh je sokong ABU...xtau sejarah...moyang kau kena rogol dengan Jepun dulu pun xtau..kena bunuh dengan Cina masa 13 Mei 1969 pun xtau...Xtau sejarah....baru muda nk tunjuk hero konon...publisiti murahan...Ramai Melayu xsedar diri yang UMNO byk tolong org Melayu...sokong DAP untuk kepentingan diri sendiri...Melayu Bodoh!

Sultan Sabah said...

Melayu bodoh je sokong ABU...xtau sejarah...moyang kau kena rogol dengan Jepun dulu pun xtau..kena bunuh dengan Cina masa 13 Mei 1969 pun xtau...Xtau sejarah....baru muda nk tunjuk hero konon...publisiti murahan...Ramai Melayu xsedar diri yang UMNO byk tolong org Melayu...sokong DAP untuk kepentingan diri sendiri...Melayu Bodoh!

Anonymous said...

Respect respect juga.. Siapa yg nk bantu dia lepas ni? Anwar? Mimpilah.. Sian kt budak ni...

Anonymous said...

Ko nk tolong dia ka lepas ni? Sian..sian..

Anonymous said...

Nuar gelak je bila kena tangkap. Janji mesej nuar smpai ke saluran 'anak2 muda'. Berapa tinggi pelajaran dan pengalaman politik mangkuk adli ni yg kau nak bangga kan sgt?

Setakat berani dan pandai berbahas / bercakap tp menyampaikan maklumat sekian kita maklum ayat2 biasa dari mulut bekas bakal PM itu sendiri sapa pun boleh. Mangkuk ni sekadar proxy, kerana dia ada pengikut.

Apa yg cuba dicanang pembangkang di sini hanyalah cubaan hasutan golongan muda yg BAKAL mengundi akan dtg. Sedia maklum ini adalah option mempengaruhi muda mudi dengan elemen charismatic adlin itu sendiri selain penggunaan 'social network' yg sgt mudah meracun golongan muda.



Anonymous said...

Budak bangang dan bodoh. X sedar diri...ko dpt belajar di university. ..bebudak yg betul nak belajar x dapat...apa gampang sgt. Elok ko ni kena buang negara jer... orang mcm ko dgn si A.I. tu elok direjam ajer....melayu nak menjahanamkan melayu....pg mampus lg bagus....

isaac oswald said...

Sultan sabah ....!@!
org mlyu s' pore tak se bodoh kamu mlyu mlaysia
tak berakal utk fikir.Datuk2...datin2 makan duit berbillion2 tapi kamu sokong, bodoh punya mlyu.
upah RM50 utk tutup mulut ($23 sin dollar)
lagi malu di mlaysia melayu makan melayu.
.....cuba fikir jng jadi melayu bodoh
Org spore suka B-END berkuasa sebab, selagi itu
org melayu mlysia masih bodoh tak boleh atasi spore
Hidup B-END

isaac oswald said...

Sultan sabah ....!@!
org mlyu s' pore tak se bodoh kamu mlyu mlaysia
tak berakal utk fikir.Datuk2...datin2 makan duit berbillion2 tapi kamu sokong, bodoh punya mlyu.
upah RM50 utk tutup mulut ($23 sin dollar)
lagi malu di mlaysia melayu makan melayu.
.....cuba fikir jng jadi melayu bodoh
Org spore suka B-END berkuasa sebab, selagi itu
org melayu mlysia masih bodoh tak boleh atasi spore
Hidup B-END

Anonymous said...


saya sungguh mengapresiasi Adam adli,
sungguh berani
hidup mahasiswa

R.Jeyaluxmy said...

Adam Adli Abdul Halim. This boy seriously got some ba**s! HATS OFF! N bagi manusia2 yang bercakap pasal sejarah.. pleaselah, u seriously got some serious thinking to do coz ur argument is effing-lame!

Anonymous said...

Adam Adli Abdul Halim. This boy seriously got some ba**s! my salute to you. you are everything what a keen democracy is looking for. and as for those speaking of history, pleaselah.. u seriously have some serious thinking to do as ur argument is effing-LAME!!

Anonymous said...

adam ni aku tengok poyo betul...kalau dia jadi cikgu dah tentu ngajar budak2 bukan2 punya ideologi. dia ni aku rasa sawan... dia ingat besar sangat kebebasan yang dia perjuangkan tu. di malaysia ni kita dah bebas untuk semua perkara, terpulang pada individu untuk buat buruk atau baik, dosa atau pahala.nak kata BN makan duit , gelapkan wang rakyat, macam le kalau PKR tadbir malaysia deme boleh jaga semua kepentingan2 rakyat. yang tak adil bagi mereka yang tak reti nikmat hidup di malaysia dan tak reti bersyukur bebas untuk beribadat dll...adam aku tengok kamu ni rasa macam nak penyepak je....

Anonymous said...

Nak tunjuk berani ok tapi jangan sampai masuk penjara.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!