Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Sunday, December 4, 2011

PANASSS..!!! BLOGGER PENCACAI PAKATAN HARAM KANTOI LAGIIII..!!!

MH

Sebagaimana kita sedari, mantan Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan merupakan salah satu tokoh yang sangat dibenci oleh puak penyokong-penyokong Pakatan Haram. Ini adalah kerana beliau merupakan pegawai penyiasat kepada kes liwat I dan II yang melibatkan “dewa” mereka, Anwar Ibrahim, yang gemar kepada seks songsang.

Lihat gambar sebenar suami Syella Kamaruddin..bukan Musa Hassan, kan?

Pada kes liwat I, Musa yang hanya berpangkat inspektor ketika itu dipilih oleh Anwa untuk menyiasat kesnya. Mengejutkan, Musa yang terkenal dengan sikap “no-nonsense” itu mendapati memang Anwar terlibat pun dengan aktiviti meliwat!

Memeritkan lagi keadaan, ketika Saiful Bukhari membuat laporan polis bahawa dia diliwat Anwar, Musa ketika menjadi Ketua Polis Negara. Beberapa kelemahan yang ada pada kes liwat I dahulu, diperhalusi dan diperbaiki sebaiknya oleh pihak PDRM sebelum membentangkan kes di mahkamah!

Dipercayai, kerana itulah Tan Sri Musa Hassan sangat dibenci dan menimbulkan dendam kepada penyokong Pakatan Haram untuk mencemarkan reputasi beliau.

Terbaru, Tan Sri Musa difitnah telah mengahwini seorang bekas artis yang seksi, bernama Syella Kamaruddin. Sebuah blog pro-pembangkang tanpa segan silu memfitnah bekas Ketua Polis Negara itu di di sini. Abu Nawas ini memfitnah kononnya “dia membuktikan bini Musa Hassan berkemban”. Malah tanpa rasa bersalah, dia menyatakan bahawa Musa Hassan ini dalah “bekas polis jahat”. “Jahat”kah membuktikan kemungkaran seorang pemimpin bernama Anwar? Atau seorang pegawai polis itu hanya dianggap baik sekiranya membuktikan kemungkaran pemimpin UMNO sahaja?

Untuk pengetahuan semua, ketika Musa Hassan menyiasat dan membuktikan Anwar melakukan liwat dan seks songsang, Anwar berjawatan Timbalan Presiden UMNO dan masih lagi berjawatan Timbalan Perdana Menteri! Sepatutnya, Musa dikategorikan sebagai pegawai polis yang paling adil dan tegas kerana sanggup buka kes tentang kemungkaran seorang pemimpin UMNO dan indidvidu nombor dua paling berkuasa selepas Tun Dr. Mahathir!

Sebuah lagi blog pro-pembangkang di sini, dengan selamba mengucapkan “selamat pengantin baru”. Sedangkan Tan Sri Musa sudah lama berkahwin dengan Puan Sri Juriah Ahmad! Dia ucap begitu kononnya nak timbulkan fitnah mahu mengatakan bahawa Musa Hassan berkahwin baru lah tu!

Selepas ucap “selamat pengantin baru”, blogger pro-pembangkang itu selamba bertanya, “tak boleh ke” dia mengucapkan begitu kepada Tan Sri Musa Hassan? Apa punya bahlol la blogger Pakatan Haram ini! Sudah tentulah tak boleh dan salah! Tan Sri Musa bukan baru kahwin pun. Dia “pengantin lama” dan bukannya “pengantin baru”! Takkan itu pun otak dan akal blogger pembangkang tak boleh fikir?


Sumber: klik sini

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!