Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Monday, December 19, 2011

GEMPARRR..!!! ZURAIDAH MAK LAMPIR ANGKAT GENG PUKUL MAMI IJAT..???!!!


Opocotttt..!!! Mak aihhhh...!!! Ramai giler yang datang! Kalau macam ni habis la Mami Ijat aku kena tanam hidup-hidup! Khabarnya Zuraidah bawak ribu-ribu orang geng nak pukul Mami Ijat di Precint 10 tadi..?!!!


Perghhhhh..!!! Rupanya banyak ni je yang datang? Hek elleeeehhh..buat malu PKR je la Mak Lampir oiii. Lu takde crowd ke? Lain kali, buat la macam Anwar selalu buat tu...tabur duit sikit kat budak-budak student UPSI ke..UM ke..UKM ke..ajak diorang teman buat demo kat Precint 10 tu...

Kalau banyak ni punya ramai, baik tak payah buat! Rasanya, kalau aku la ditempat Mak Lampir atau brader-brader ni buat demo..dah tentu aku resign! Dah tu amik gambar pulak tu..!!! Muka tak malu betul! Heh!

Katanya diorang buat demo kat atas tanah milik NFC kat Precint 10 tu. Deyyy!!! Ikut suka NFC la nak beli tanah kat bulan pun! Tu duit diorang. Yang pentingnya diorang kena bayar pinjaman tu kat Kerajaan dalam tempoh yang ditetapkan..tak paham ke?

Kalau syarikat korang ada duit lebih dan boleh dilaburkan, rasanya bukan kat Putrajaya je, tanah/property kat oversea pun korang beli jugakkkk.., kan? Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!