Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, December 27, 2011

GEMPARRR..!!! PUAK-PUAK PAS MULA LARIKAN FAIL-FAIL SULIT GLC KEDAH..???!!!


Tu diaaaaa..!!! Dah bersiap sedia dah? Khabarnya di sini, puak-puak PAS dah mula angkut fail-fail keluar dari pejabat masing-masing untuk disembunyikan..!!!

Aik! PM belum bubar Parlimen pun dah usung fail lari keluar? Nak sembunyi kat mana fail-fail tu? Heh? Awat yang kalut sangat dengan fail-fail tu? Ada rahsia, kaaa???

Menurut sumber dan spy kami, beberapa jabatan dan anak syarikat milik Kerajaan Negeri melaporkan terdapat aliran keluar fail-fail dan proses memutihkan dokumen bagi memastikan aktiviti menelan wang dan harta kerajaan oleh beberapa individu lantikan PAS dihilangkan.

Selain itu, dikhabarkan kepada kami bahawa jutaan ringgit telah mengalir keluar dari GLC-GLC milik Kerajaan Negeri atas nama "sumbangan", "derma" dan sebagainya kepada dan atas nama pihak-pihak tertentu.

Namun, wang tersebut dilaporkan "tercicir ditengah jalan" dan "tidak sampai ke tangan" pihak yang sepatutnya, betul ke Ustaz Azizan?

Untuk makluman, selepas PAS mengambil alih Kedah, ramai kroni-kroni yang tidak berkelayakan telah dilantik ke jawatan-jawatan penting di dalam GLC-GLC Kerajaan Negeri Kedah.

lantikan politik oleh PAS Kedah dalam jabatan dan GLC senang diketahui kerana, hampir 100% lantikan selepas Mac 2008 adalah lantikan adik beradik dan kawan-kawan dalam parti.

Errr...jaga baik-baik fail tu. Kalau ada yang jumpa, dah tentu nahas seluruh PAS Kedah. Kalau SPRM jumpa..? Hehehehe...fikir-fikirkanlah apa seterusnya...!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!