Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Tuesday, November 22, 2011

LAWAK PAGI INI..!!! ANWAR DESPRATE NAK KE PUTRAJAYA..!!!

Ini dah desperate sangat dah ni...sampai gali lobang dengan Khalid Gagap nihhh..!!!

2 comments:

MINDA RAKYAT said...

Bo..bo..boleh...bo..bo..boleh blah.

praha2 said...

eden nak ingatkan sianwar ni. dah cubo pado sept 16 dulu ingat tak? gagal jadi jangan lah nak beranggan anggan lagi. tunggu pru 13 nanti tahu lah nasib awak.
nal gali tu elok tanyo lge dio nak gali jo dari pp ke kepalo batas buet tunnel konon. tapi anwar dan kahlid ni kono buet dari shah alam. nah jauh nyo. udah lah sg buloh menunggu tu bilo lagi. tapi kalo nak buet macam corita "escapr from Alcatraz" bolih lah.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!